Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Írtam ezt mind úgy, hogy alapvetően tetszik az egész, és majd1 egy hétig szoptam vele, hogy jó legyen, de ha nem, akkor nem..A héten vagy hatszor telepítettem újra és újra kül. linuxokat, anélkül, hogy lett volna wifim. ha a win szivat, hát szivasson, ha két szivatás közt megy a wifi, és tudom használni a gépet. Szépek az elvek, meg a jogtisztaság,meg az elvitathatatlan előnyök a winnel szemben, de minden jóindulatom és bizalmam ellenére többre értékelem ha valami működik, így vagy úgy. Isten lássa lelkem, én megpróbáltam mindent ami tőlem telt, és mégegyszer kösz a közösség segítségét, de így jelenleg két asztali gépem van, amin változtatni kell..

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest