- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Kendek #13928 üzenetére
Itt a hozzászólásaimból kerestem ki. Nem 1 lemezes, hanem 3, de 200MB/s-okat írnak, és nekem kb. 12:34 percről kezdődött, és tartja az ütemet. Még mindig szeretném tudni, hogy hogy kerülhetném el az áthelyezést, ha nem szakíthatom meg, de automatikusan indul? Vagy mi baja lesz, ha megszakítom? Helyreállítható vagy nem? Mert ha igen, akkor biztos gyorsabb lett volna helyreállítani, mint 6 órát várni a felének a másolására, plusz kevesebbet írt volna, melegedett volna, meg minden ami a lemeznek rossz. Amúgy meg lehet nézni Ubuntun is, hogy milyen lemezem van? Most könnyebb helyzetben vagyok, mert van Windows-om is, és NTFS partícióról van szó, amit alapból nem is tudott elkezdeni, mert az 1. folyamatnál megbukott, miszerint fájlrendszer hibáinak keresése, javítása. Viszont írni olvasni tudta mindkét rendszer. Aztán windows alól chkdsk /f-et futtattam, aztán elindítottam a gpartedet az Ubuntun, és így már egyből megcsinálta 10mp-en belül az első 3 részt, aztán elkezdte a másolást..
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest