Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Sziasztok!
KNOPPIX_V6.0.1-ADRIANE_V1.1CD-2009-02-08-EN.iso -t kiírtam cd-re nero-val mint képfájl. Nem bootol róla. A cd-n csak 2 könyvtár van (KNOPPIX és boot) Mi lehet a gond?
Köszi! -
szbalogh
addikt
SZiasztok!
Ezt szeretném használni
http://www.caelinux.com/CMS/
Légáramlatok szimulálásához. A problémám, hogy soha nem volt linuxomNos ezt letöltöttem kiírtam de windowsban egy filet se látok a DVD-n és nem is bootol róla. Nagy zsenialitásal rájöttem, hogy valószínűleg linuxból lehet elindítani!?
Nekem egy olyan linux kéne amit pendrive-ra lehet tenni, kevés helyet foglal, és csak a fenti progihoz használnám. Azért a kezelőfelülete ne legyen olyan nagyon minimál, nekem windowsosnak is egyértelmű legyen. A windowsos gépen is bootolhassak vele és ne legyen nagy a gépigénye!Előre is örök hálám annak aki segít megtalálni a megfelelő verziót
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest