- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
operator10
senior tag
válasz
Tele von Zsinór #2794 üzenetére
Sajnos Gutsy Server-ben nem ott van, lehet. De ez hadján, már át trúrtam az egészet, de sehol nem találom
-
operator10
senior tag
Azt szeretném kérdezni hogy Gutsy-nak(xubuntu) mennyi a minimális hely amin még tökéletesen müködik?
(swap-bol is) 512 ram, van a gépben, és csak "serverként" funkcionálna! Köszönöm
-
operator10
senior tag
válasz
Tele von Zsinór #2794 üzenetére
Megprobálom, Köszi szépen
-
operator10
senior tag
Üdv
Olyan gondom akadt, hogy Gutsy "alatt" a MAC címemet kellene klonoznom. Van erre valami progra, lehetőség?
Köszönöm -
operator10
senior tag
-
operator10
senior tag
Tehát: Klick a panelra- hozzáadás a panelhoz-és innen választottam ki. tudom hogy nehéz így segíteni, hogy magam sem emlékszem rendesen
valószínűleg, ugyan ez a kisalkalmazás volt, mint most(hálozat figyelő)de abban tudtam állítani hogy a le és feltöltéseket hogyan írja ki a panelra. Pl: %-ban, számmal, milyen, mekkora betűtípussal, stb.....
-
operator10
senior tag
válasz
#25954560 #2307 üzenetére
Ez a gáz hogy nem emlékezem rá
Minden telepítésnél már alapbol adtam hozzá a panelhez. tehát maga a rendszer része volt. Azért tetszett mert számmal kilehetett íratni vele a le-feltöltést. De most gutsy-ban meg csak ez a hálozatfigyelő van. Értelme ennek szerintem semmi
-
operator10
senior tag
Nah, hát win alatt sem játszható le, de már nem is érdekes, megszereztem más formátumban. Ami viszont még mindíg érdekelne. van e olyan kisalkalmazás, program, ami grafikusan, folyamatosan jelezni nekem a le és feltöltéseket. (7.04-ben volt) csak nem értem hová lett Gutsy-ból. Hozzá adtam a panelhez, és mindent kafán kijelzett. na ez kéne nekem, vagy valami alternativája. Továbbá egy olyan progi(sajnos win alá tök jók vannak) ami minden infot közöl egy dvd lemezről. Ezekben tudnátok segíteni?
Kösszönöm -
operator10
senior tag
Sem Mplayer, sem Vlc, sem Totem. W32 cuccok fentvannak. hang abszolut nincs, a kép meg , szóval olyan"kockás", Szétfolyt". Minden más formátumot játszanak csak ezt nem. Persze hogy nagyon fontos lenne látnom
-
operator10
senior tag
Üdv
WMW-t mivel, hogyan tudnék Gutsy alatt megnézni? Már az összes felelhető kodeket feltettem, de se kép, se hang -
operator10
senior tag
válasz
Conqueror08 #2261 üzenetére
Milyen gépre telepíted? Nálam notebook-on akkor volt hasonló(napokat szívtam vele), szóval, telepítésnél ne a VGA módon hagyd. Nekem így tökéletesen települt.
-
operator10
senior tag
Üdv.
Gutsy-hoz keresnék én valami AVI-DVD, stb... konvertáló progit. használ valaki esetleg valami hasonlót? -
-
-
operator10
senior tag
Grubot ki lehet valahogy lőni? Mármint úgy értem hogy, nincs más OS a gépen csak ubuntu
És picit zavar hogy boot-nál Grub visszaszámol!
-
operator10
senior tag
Üdv.
Thunderbird nem tud "települni" tálcára, is hangal, vagy bárhogy jelezni ha email-om érkezett?
Csak ha megadom a jelszót, és letölti a mail-okat? Vagy én vagyok ilyen suttyó hogy nemtudom beállítani(Gutsy 64)
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Home server / házi szerver építése
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest