Aktív témák
-
wuuk23
csendes tag
válasz
Cathfaern #5850 üzenetére
Nem lehet hogy megállt a ventid a VGA-n vagy a procin? Esetleg "memory leak"?(ha jól tudom akkor ez valami NVidia bug)
Egyébként nálam a hardy teljesen stabil az aláírásomban látható konfiggal... sőt ami számomra a legmeglepőbb gyorsabb egy 8 éves Maxtor winyón(5400rpm) mind egy hiper-szuper WD-n az XP....Először kb egy éve a 6.10-es UBI-t raktam fel első Linuxomnak...1 hét és váltottam vissza XP-re...És most a 7.10-et raktam fel kb 1 hónapja...csak ámultam a sok változáson
de a hardy az már majdnem Dektop
informatikai végzetség nélkül elboldogulok vele.
Szerintem 1 év múlva
minden smerősönek ajánlani fogom az M$ helyett ... iszonyatos fejlesztői munka állhat mögötte, nem beszélve a community-ről (ubutu.hu-t szoktam olvasni és ott nagyon segítőkészek az emberek)Egyébként lenne 2 kérdésem:
Át tudom valahogy költöztetni a rendszerem a gyosabbik winchesteremre? nem akarok ujratelepíteni....
a 32bites rendszert átalakíthatom valahogy 64-esre? nyerek ezzel valamit is?
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged