Keresés

Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz wuuk23 #5858 üzenetére

Megállni biztos nem, s mint írtam memóriát néztük, nem volt vele semmi extra.

Át lehet költöztetni, ha nem tévedek, elég egyszerűen a fájlokat átmásolni, grubot átírni majd újrafelrakni mbr-be, illetve talán fstabot kell még átírni. De ezt csak fél-laikusként mondom, lehet tévedek :)

64 bitre átállás:
    röviden: lehetséges
    hosszabban: lehetséges, de értelmetlen, ráadásul egyszerűbb újratelepíteni 64 bitesként, mint átállni :D Gyakorlatilag mindent újra kell rakni, szóval egyszerűbb akkor már home mappát lementeni és visszaállítani újrarakás után. De értelmetlen, mert átlagfelhasználásnál gyakorlati változást nem hoz, azonban elég sok inkompatibilis driver lehet, szóval nagyobb az esélye, hogy szivás van vele.

• hudyfiu

senior tag

válasz wuuk23 #5858 üzenetére

Nem tudom mi lenne a legegyszerűbb de tegnap vissza tudtam állítani az Acronis vinyó/particio mentő programjával a rendszert.
    Ez annyit tesz, hogy lementettem a rendszeremet amikor feltelepítettem + 1-2 beállítás és mikor tönkre vágtam az ubuntut akkor az alap állapotot amit mentettem + a beállításokat mindent visszahoz.
    Ezzel át tudod költöztetni az egyik vinyóról a másikra is.

32-ről 64-re (bit) nem hiszem hogy tudsz állítani de nem vagyok benne annyira, hogy 100%-ra mondjam.
    Tud érdekességeket a linux.
    Sose lehet tudni.

Aktív témák