- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Megállni biztos nem, s mint írtam memóriát néztük, nem volt vele semmi extra.
Át lehet költöztetni, ha nem tévedek, elég egyszerűen a fájlokat átmásolni, grubot átírni majd újrafelrakni mbr-be, illetve talán fstabot kell még átírni. De ezt csak fél-laikusként mondom, lehet tévedek
64 bitre átállás:
röviden: lehetséges
hosszabban: lehetséges, de értelmetlen, ráadásul egyszerűbb újratelepíteni 64 bitesként, mint átállniGyakorlatilag mindent újra kell rakni, szóval egyszerűbb akkor már home mappát lementeni és visszaállítani újrarakás után. De értelmetlen, mert átlagfelhasználásnál gyakorlati változást nem hoz, azonban elég sok inkompatibilis driver lehet, szóval nagyobb az esélye, hogy szivás van vele.
-
hudyfiu
senior tag
Nem tudom mi lenne a legegyszerűbb de tegnap vissza tudtam állítani az Acronis vinyó/particio mentő programjával a rendszert.
Ez annyit tesz, hogy lementettem a rendszeremet amikor feltelepítettem + 1-2 beállítás és mikor tönkre vágtam az ubuntut akkor az alap állapotot amit mentettem + a beállításokat mindent visszahoz.
Ezzel át tudod költöztetni az egyik vinyóról a másikra is.32-ről 64-re (bit) nem hiszem hogy tudsz állítani de nem vagyok benne annyira, hogy 100%-ra mondjam.
Tud érdekességeket a linux.
Sose lehet tudni.
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest