- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Android szakmai topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Megállni biztos nem, s mint írtam memóriát néztük, nem volt vele semmi extra.
Át lehet költöztetni, ha nem tévedek, elég egyszerűen a fájlokat átmásolni, grubot átírni majd újrafelrakni mbr-be, illetve talán fstabot kell még átírni. De ezt csak fél-laikusként mondom, lehet tévedek
64 bitre átállás:
röviden: lehetséges
hosszabban: lehetséges, de értelmetlen, ráadásul egyszerűbb újratelepíteni 64 bitesként, mint átállniGyakorlatilag mindent újra kell rakni, szóval egyszerűbb akkor már home mappát lementeni és visszaállítani újrarakás után. De értelmetlen, mert átlagfelhasználásnál gyakorlati változást nem hoz, azonban elég sok inkompatibilis driver lehet, szóval nagyobb az esélye, hogy szivás van vele.
-
hudyfiu
senior tag
Nem tudom mi lenne a legegyszerűbb de tegnap vissza tudtam állítani az Acronis vinyó/particio mentő programjával a rendszert.
Ez annyit tesz, hogy lementettem a rendszeremet amikor feltelepítettem + 1-2 beállítás és mikor tönkre vágtam az ubuntut akkor az alap állapotot amit mentettem + a beállításokat mindent visszahoz.
Ezzel át tudod költöztetni az egyik vinyóról a másikra is.32-ről 64-re (bit) nem hiszem hogy tudsz állítani de nem vagyok benne annyira, hogy 100%-ra mondjam.
Tud érdekességeket a linux.
Sose lehet tudni.
Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest