Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
dcsabesz
tag
Hali!
Készítettem egy rendszermentést, majd kipróbáltam az Xorg frissítését. Gép újraindít és sajnos sötét képernyő fogad. A háttérben elvileg minden Ok, mert a bejelentkezési szignált lejátsz csak nincs kép. Tehát így a mentett állapotot sem tudom visszaállítani, mert nem látom, hogy mit csiálok. Nos, mit csináljak!?

Póbáltam egy live rendszert elindítani, de az sajna nem látja a telepített programokat. -
Geller72
veterán
Az érdekes, hogy 10.04 LTS-en nekem itthon kiválóan megy a wifi. De pl Lubuntu 11.04 alatt megy ugyan, de valami ritka lassú. Annyira, hogy frissíteni sem tudok. Próbából felraktam más OS-t ugyanerre a gépre, és hibátlanul működik a wifi része. Ezt most konkrétan én sem tudom hova tenni.
-
-
n0_gAboR
őstag
Jaa...
System > Preferences > Appearance > Theme
Itt katt a 'Customize' gombra majd az 'Icons' fulre.
Itt tudsz ikontémár választani.Ha ujat akarsz feltenni, akkor tolts le egyet a www.gnome-look.org-ról, majd tömörítsd ki és a könyvtárat tedd be a '.icons' rejtett mappába a home könyvtáradba. Ezután már választható lesz, hogyha jól csináltad.
Ugyanígy kell eljárni a GTK és a Metacity témákkal is, csak azokat a '.themes' mappába kell tenni.
Rejtett mappák mutatását a filekezelő View menupontjaban tudod bekapcsolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.