- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
dcsabesz
tag
Hali!
Készítettem egy rendszermentést, majd kipróbáltam az Xorg frissítését. Gép újraindít és sajnos sötét képernyő fogad. A háttérben elvileg minden Ok, mert a bejelentkezési szignált lejátsz csak nincs kép. Tehát így a mentett állapotot sem tudom visszaállítani, mert nem látom, hogy mit csiálok. Nos, mit csináljak!?
Póbáltam egy live rendszert elindítani, de az sajna nem látja a telepített programokat. -
Geller72
veterán
Az érdekes, hogy 10.04 LTS-en nekem itthon kiválóan megy a wifi. De pl Lubuntu 11.04 alatt megy ugyan, de valami ritka lassú. Annyira, hogy frissíteni sem tudok. Próbából felraktam más OS-t ugyanerre a gépre, és hibátlanul működik a wifi része. Ezt most konkrétan én sem tudom hova tenni.
-
-
n0_gAboR
őstag
Jaa...
System > Preferences > Appearance > Theme
Itt katt a 'Customize' gombra majd az 'Icons' fulre.
Itt tudsz ikontémár választani.Ha ujat akarsz feltenni, akkor tolts le egyet a www.gnome-look.org-ról, majd tömörítsd ki és a könyvtárat tedd be a '.icons' rejtett mappába a home könyvtáradba. Ezután már választható lesz, hogyha jól csináltad.
Ugyanígy kell eljárni a GTK és a Metacity témákkal is, csak azokat a '.themes' mappába kell tenni.
Rejtett mappák mutatását a filekezelő View menupontjaban tudod bekapcsolni.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest