Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
DeSanto #4898 üzenetére
csináld 1.hasz alapján Sianis szerint van rá esély h az fglrx driver támogassa a vga-t.
hupsz most nézem jobban a hsz-t fglrx-et akar az is feltennide attól még próbáld meg az 1.hsz alapján.
egyébként alapból van 3d támogatásod? terminálba: glxinfo | grep direct
ha direct rendering = yes akkor van 3d támogatásod és az effektek is mennek.
core2: én mondtam -
escape
aktív tag
-
vamzi
senior tag
válasz
DeSanto #4874 üzenetére
csak ha ráfizetsz
egyébként ha van időd és kedved kísérletezgethetsz.ott az envy, első hsz, zárt meghajtók, és még jópár howto a neten.én mikor először ubuntuztam 1 kerek hétig szenvedtem a vga driverrel
mire megtaláltam az igazit
de ha ez megvan akkor onnattól kezdve egy álom ez az os
a vga driver nagy vízválasztó a linuxnál, sokan elvéreznek azon a ponton
holott az a vgagyártók hibája nem a linuxé
[OFF]az amsn mindenkit felenged msnre? engem nagyon nem csíp az utóbbi napokban
nah de jo, elszoltam
3 nap után most engedett fel ujra
[/OFF]
-
escape
aktív tag
válasz
DeSanto #4874 üzenetére
Mostanában, nevezetesen tegnap és is sokat szivtam a vga-val, bár ahhoz, hogy az a 3D-s asztal menjen nem kell vga driver.. csak 3D támogatás..
Ha segytség kell irj nyugodtan, szenvedtem vele egy pár napot mire meg tudtam csinálni...Az XP vel meg ne foglalkozz, én csak akkor használom, ha valami baja van az ubinak.. Ami elég ritka. Sok sikert a váltáshoz..
-
vamzi
senior tag
válasz
DeSanto #4872 üzenetére
itt szerintem max csak a vga driverrel lesz gondod
nem tudom mennyire van már hozzá drájver.
a 3XXX-kategóriához nincs hivatalos oldalon driver.2900 az utolsó.most néztem meg.attól még lehet h van hozzá nemhivatalos, de nem lpődnék meg ha nem lenne.esetleg cseréljünk vga-tnekem x600xt-m van ahoz van driver
-
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest