Aktív témák
-
Major Major
senior tag
szerintem a pain in the ass skálán most nem a virtuális gép fizikai vinyóra telepít mutatvány következik, hanem a lan boot, először azzal próbálkoznék inkább
(#19402) atesss
a startupmanager nevű progit tedd majd fel, azzal be tudod állítani, hogy melyik töltsön be automatikusan(#19405) Nagytalp
mert a 9.03-as volt az utolsó driver, ami támogatt a kártyádat, és az csak az intrepid kernelét támogatta
a kártyádból Karmic alatt a nyílt driverrel tudod kihozni a legtöbbet, ha bekapcsolod a kernel mode settinget, ahogy azt írtam is a #19314-ben, és amit konokul figyelmen kívül hagytál -
Ha csak ennyi a gond, vannak USB csatis rack-ek amelyekbe lehet dugni SATA-s vagy bármilyen más csatis háttértárt. Az átalakítás nem akadály annyira, csak plusz kiadás.
De egyébként egyszerűbb megoldás, ha virtuális gépre felrakod, nem engedélyezed az "eszközmeghajtókat", és lemented a partíciót valami backup progival. Aztán utána meg helyreállítod a fizikai lemezre és kész is. Ergo egyszerű rendszerköltöztetést csinálsz.Meg most mi volt azzal a gond, hogy berakod egy másik gépbe, feltolod onnan és úgy átrakod? Biztos lemaradtam...
-
-
rtom
senior tag
Én virtualbox-ban csináltam meg a szervert, aztán simán áttettem a szerver gép vinyójára, beszereltem és minden beállításom működött, egyedül a hálózatkezelés miatt kellett monitorra dugnom (igaz, utána összedőlt az egész, de maga a feltelepített cucc lazán működött). Ezzel kapcsolatos szenvedésemet lásd itt.
-
Speeedfire
félisten
amúgy ha van a gépen valami linux rendszer akkor megtudod oldani a telepítést máshogy is
ennek a cikknek az elején van róla szó -
Major Major
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest