Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
szerintem a pain in the ass skálán most nem a virtuális gép fizikai vinyóra telepít mutatvány következik, hanem a lan boot, először azzal próbálkoznék inkább

(#19402) atesss
a startupmanager nevű progit tedd majd fel, azzal be tudod állítani, hogy melyik töltsön be automatikusan(#19405) Nagytalp
mert a 9.03-as volt az utolsó driver, ami támogatt a kártyádat, és az csak az intrepid kernelét támogatta
a kártyádból Karmic alatt a nyílt driverrel tudod kihozni a legtöbbet, ha bekapcsolod a kernel mode settinget, ahogy azt írtam is a #19314-ben, és amit konokul figyelmen kívül hagytál
-
Ha csak ennyi a gond, vannak USB csatis rack-ek amelyekbe lehet dugni SATA-s vagy bármilyen más csatis háttértárt. Az átalakítás nem akadály annyira, csak plusz kiadás.
De egyébként egyszerűbb megoldás, ha virtuális gépre felrakod, nem engedélyezed az "eszközmeghajtókat", és lemented a partíciót valami backup progival. Aztán utána meg helyreállítod a fizikai lemezre és kész is. Ergo egyszerű rendszerköltöztetést csinálsz.Meg most mi volt azzal a gond, hogy berakod egy másik gépbe, feltolod onnan és úgy átrakod? Biztos lemaradtam...

-
-
rtom
senior tag
Én virtualbox-ban csináltam meg a szervert, aztán simán áttettem a szerver gép vinyójára, beszereltem és minden beállításom működött, egyedül a hálózatkezelés miatt kellett monitorra dugnom (igaz, utána összedőlt az egész, de maga a feltelepített cucc lazán működött). Ezzel kapcsolatos szenvedésemet lásd itt.
-
Speeedfire
félisten
amúgy ha van a gépen valami linux rendszer akkor megtudod oldani a telepítést máshogy is
ennek a cikknek az elején van róla szó -
Major Major
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest