Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Szia!
Nem kell tartani tőle. Nem harap.
Igaz nehéz lesz először, de ha szánsz rá időt és energiát, menni fog.Íme a jelenlegi prognózis a laptopoddal. Remélem ez az a modell.
Driver itt némileg másként működik. A Linux alapból támogat egy csomó eszközt, ha mázlid van nem kell vacakolni. Ha nincs, akkor kezdődik a csomag, majd driver vadászat, forgatás... de ezt majd később.
A kompatibilitási hibákat én sem értem mire vonatkoznak.
-
Major Major
senior tag
Tartok a váltástól, hiszen eddig nem is láttam más op rendszert
Nem fog menni egy pillanat alatt az átállás, abban ne is reménykedj
Mikor én kb. 1 éve elkezdtem linuxozni, egy darabig még dual bootoztam, és x idő linux után mindíg menekültem vissza a megszokott winhez. Aztán x egyre nőtt, végül teljesen belaktam az új rendszert, és a win minden bajával együtt eltávozott az örök vadászmezőkre...ASUS F5V notin szeretném használni és még linux-os drivereket sem talátam hozzá ( innen az aggodalom ),
Nem nagyon adnak ki a gyártók linuxra drivercsomagot, inkább az "oldd meg ahogy tudod" hozzáállás a jellemző. De nem kell pánikolni, nagy valószínűséggel a notidban levő alkatrészekhez van driver, csak innen-onnan össze kell szedni őket. (Erről majd akkor, ha ott leszel, és konkrétat kérdezel)továbbá más win -es gépekkel vannak kompatibilitási hibák?
itt milyen interfészre gondolsz?openoffice kezeli a office fileokat, azokat a fileokat amiket openofice-al hozok létre más gépen használhatóak lesznek office-al?
ez meg csak attól függ, hogy milyen formátumban mented a dolgaidat, de igen, mindkét eset általában működik
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Konzol Screenshot
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz nehéz lesz először, de ha szánsz rá időt és energiát, menni fog.
Mikor én kb. 1 éve elkezdtem linuxozni, egy darabig még dual bootoztam, és x idő linux után mindíg menekültem vissza a megszokott winhez. Aztán x egyre nőtt, végül teljesen belaktam az új rendszert, és a win minden bajával együtt eltávozott az örök vadászmezőkre...