- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Tartok a váltástól, hiszen eddig nem is láttam más op rendszert
Nem fog menni egy pillanat alatt az átállás, abban ne is reménykedj
Mikor én kb. 1 éve elkezdtem linuxozni, egy darabig még dual bootoztam, és x idő linux után mindíg menekültem vissza a megszokott winhez. Aztán x egyre nőtt, végül teljesen belaktam az új rendszert, és a win minden bajával együtt eltávozott az örök vadászmezőkre...ASUS F5V notin szeretném használni és még linux-os drivereket sem talátam hozzá ( innen az aggodalom ),
Nem nagyon adnak ki a gyártók linuxra drivercsomagot, inkább az "oldd meg ahogy tudod" hozzáállás a jellemző. De nem kell pánikolni, nagy valószínűséggel a notidban levő alkatrészekhez van driver, csak innen-onnan össze kell szedni őket. (Erről majd akkor, ha ott leszel, és konkrétat kérdezel)továbbá más win -es gépekkel vannak kompatibilitási hibák?
itt milyen interfészre gondolsz?openoffice kezeli a office fileokat, azokat a fileokat amiket openofice-al hozok létre más gépen használhatóak lesznek office-al?
ez meg csak attól függ, hogy milyen formátumban mented a dolgaidat, de igen, mindkét eset általában működik
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NAVON Stark NX14
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- xBox One x 1Tb lemezes
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mikor én kb. 1 éve elkezdtem linuxozni, egy darabig még dual bootoztam, és x idő linux után mindíg menekültem vissza a megszokott winhez. Aztán x egyre nőtt, végül teljesen belaktam az új rendszert, és a win minden bajával együtt eltávozott az örök vadászmezőkre...