- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Tartok a váltástól, hiszen eddig nem is láttam más op rendszert
Nem fog menni egy pillanat alatt az átállás, abban ne is reménykedj
Mikor én kb. 1 éve elkezdtem linuxozni, egy darabig még dual bootoztam, és x idő linux után mindíg menekültem vissza a megszokott winhez. Aztán x egyre nőtt, végül teljesen belaktam az új rendszert, és a win minden bajával együtt eltávozott az örök vadászmezőkre...ASUS F5V notin szeretném használni és még linux-os drivereket sem talátam hozzá ( innen az aggodalom ),
Nem nagyon adnak ki a gyártók linuxra drivercsomagot, inkább az "oldd meg ahogy tudod" hozzáállás a jellemző. De nem kell pánikolni, nagy valószínűséggel a notidban levő alkatrészekhez van driver, csak innen-onnan össze kell szedni őket. (Erről majd akkor, ha ott leszel, és konkrétat kérdezel)továbbá más win -es gépekkel vannak kompatibilitási hibák?
itt milyen interfészre gondolsz?openoffice kezeli a office fileokat, azokat a fileokat amiket openofice-al hozok létre más gépen használhatóak lesznek office-al?
ez meg csak attól függ, hogy milyen formátumban mented a dolgaidat, de igen, mindkét eset általában működik
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Witcher topik
- Marathon (2025)
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mikor én kb. 1 éve elkezdtem linuxozni, egy darabig még dual bootoztam, és x idő linux után mindíg menekültem vissza a megszokott winhez. Aztán x egyre nőtt, végül teljesen belaktam az új rendszert, és a win minden bajával együtt eltávozott az örök vadászmezőkre...