Hirdetés
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nekem legutóbb egy hibás áramcsatlakozó miatt kezdtek el szaporodni a SMART-adatokban a szektor-áthelyezések.

Aztán egy Hiren's lemezen lévő mélyformázóval rendberaktam. Azóta tökéletes. Ki kellett cserélni persze az áramcsatlakozót, de ez minden. Nem kellett eldobni. Úgyhogy ezt a módszert csak javasolni tudom.
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Igen, ez nekem is bejött már párszor

De ha már a BIOS után várakozik a winyóra (DMI pool data...) akkor ott már komolyabb hw gond is lehet :S
Aktív témák
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest