Hirdetés
- iPhone topik
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Azonos eszközön van a partíció, amire mentesz, mint a rendszer?
Ha másik einyón van, akkor lehet, hogy döglődik a winyó. Tényleg tesztelni kéne, hogy más esetben is behal-e.Sajnos pont ott száll el, hogy másik vinyóra/partícióra akarom átmásolni a komplett rendszert.
Igaz nem visszaállítási pontot kérek hanem rendszermásolást vagy micsodát. Viszont kénytelen vagyok másik vinyóra tenni mert amin van a rendszer azt nemfogom megbolygatni. (megjártam már miatta) A rendszermentbe kiválasztom hogy hova tegye sdb(valamennyi) értelemszerűen és hogy formázza ext2-re. Majd kis másolás 1-2percig utána síri csend. Vinyó tesztelve 3 különböző nagyméretü file-t másoltam rá összevissza terheléstesztnek de hibátlan volt.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest