Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Aktív témák
-
Na, mikor először csináltam NVTV-vel, akkor ment. Most már el sem indul, mondván, hogy nem támogatott a VGA-m. Amíg ilyen alapfunkciók nem mennek Ubuntu-val, részemről eláshatják magukat...
A te GF4 Ti4200-adat támogatja viszont, láttam egy beállítási példát épp azzal a kártyával. Sok szerencsét hozzá
-
NVTV-vel csináltam, TwinView módban (de próbáltam a másikban is, eredmény ua., igazi Clone módot nem találtam). NVTV-ben simán bekapcsoltam a TV kimenetet, elmentettem a konfigot root módban, ahogy javasolta. Mondom, kép az volt a tévén, az asztal képe, de az istennek sem tudtam áttenni rá semmit. 8800GTS-em van. Most majd még megpróbálom úgy, hogy a videolejátszót állítom be, hogy tolja ki a képet. Meg akkor a MythTV-vel is, arról most hallottam először

Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest