Hirdetés
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
válasz
sztikac
üzenetére
Nem, a billentyűzeten kell shift+alt+ctrl+N kombót nyomni. ...ami a vicc, hogy ezt kifelejtették a bill. manualjából, a nyomtatott és az online változatból is. Leveleztem anno Gigabyte-val, mire kiderült. Előtte volt egy "linuxos" billentűzetem is...

Mondjuk ezzel együtt lehet élni.Ami probléma van -mert má' miért ne lenne- az az ATI driver. Néha XBMC nem lép ki, belefagy, vagy videóban kilépett. Rákeresve ATI driver gond. Leszedtem -amit lehetett, mert a frissítést nem engedte. Majd újraraktam. Játékban jó, de XBMC néha kressel. Teendő? Nyílt drivert szedjem le, az kavarhat? Mondjuk 12.04 sztem tiszta telepítéssel indítom, ezt még 10.10-el raktam fel.
rybank: külső, esata vagy USB3 merevlemez egyszeri 20-25k összegért, és öröm, bódottság. GYorsabb, mint az onlány, nem para, biztonságos.
Aktív témák
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest