Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Greenebola
üzenetére
TinyCoreLinux-nak nezz utana. Van valami rendszeren beluli telepitos modja annak is. Eleg minimal cucc,te valogathatod ossze a szukseges modulokat. /Azt hittem en vagyok a durva hogy 700-as procis 256mb-s gepre sikerult fasza rendszert raknom,de uberelted ezzel a konfiggal!!! :-o /
-
zed01
őstag
válasz
Greenebola
üzenetére
A linuxoknál nem úgy van, hogy minél régebbi egy linux kiadás annál kevesebb hardverrel beéri, hanem ablakkezelőtől függ. Az LXDE a legkevésbé hardver igényes linux, tedd fel fel a lubuntu-desktopot, majd jelentkezz ki és bootolj be vagy LXDE-ről, vagy Lubunturól. Windowsos telepítője csak az Ubuntunak és deriváltjainak, vagy a Linux Mintnek, vagy a fizetős Xandros Prestonak van.
De szerintem mondj le az XP-ről és tedd fel csak a Little Susie-t, mert azon a gépen egy XP is csak szenved.
-
MacCaine
őstag
válasz
Greenebola
üzenetére
64MB RAM, XP?
Az szép.
Kellene szerezni hozzá egy USB-s CD-t, mert anélkül szopás lesz a négyzeten... Esetleg egy netinstall, de az is CD-ről vagy pendrive-ról butul...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az szép.