Aktív témák
-
floatr
veterán
Juteszembe: fél évvel ezelőtt cikkeztek sorban arról, hogy tyű a distrowatch szerint a bubi veszít a népszerűségéből, és hogy ez trend, bukás, világvége. Te is belinkeltél ide egy lefordított cikket a canonical bukásáról, amiben a manus meg sem tudta igazán fogalmazni, hogy mitől kellene buknia bárminek is.
Most hogy "Sokan, nagyon sokan döntenek mostanában már úgy, hogy elhagyják az Ubit", ránéztem megint a statisztikára, és az utóbbi félévben jócskán megugrott a népszerűsége -- megint. Ezt a "Sokan, nagyon sokan"-t miből szűrted le? Mert én eddig csak pár fórumon láttam flame-eket, pár hangos emberrel, akik hozták a hangulatot, ez pedig elég sovány adatnak.(#39248) ntomka jajjmáte
ebből számomra sem derül ki... Vagy te átvetted az üzenetet, és én vagyok ilyen érzéketlen? -
-
floatr
veterán
Aktív témák
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ebből számomra sem derül ki... Vagy te átvetted az üzenetet, és én vagyok ilyen érzéketlen?