- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ilyen felszereléssel készül az Elite alakulat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
törölt tag
lehet menekülni, de itt külföldi bankkal nem sokra mész...

FF alatt próbáltam, de ugy mivel az oldalba be van drótozva az activex cucc, ami nélkül nem jelenik meg a jelszóbekérő mező, így nem lehet semmilyen más böngészővel használni.egyébként a winetricks alá telepített ie8-at próbáltam, települ, de nem tud megnyitni semmilyen oldalt valamiért, csak tölt a végtelenségig, plusz teljesen behal tőle a xorg (mármint minden wine-os programtól), annyira akadozik a gui, hogy tty2-ről kellett egy reboot-ot kérni, mert nem bírtam eltalálni a kde gombot...
különben gondolkoztam a dolgon, és az a helyzet, hogy lehet, hogy mégsem lenne akkora jó ötlet ezt az activex-et behúzni linux alá. inkább a banknak kéne leszokni róla, mert konkrétan nullával teszi biztonságosabbá a procedúrát, viszont cserébe elég kirekesztő. a flash meg java appletes loginokkal is ez a gondom, hogy egy bugos plugint használni biztonság címén nem kicist nevetséges...
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- World of Warships
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ilyen felszereléssel készül az Elite alakulat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest