Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
törölt tag
lehet menekülni, de itt külföldi bankkal nem sokra mész...

FF alatt próbáltam, de ugy mivel az oldalba be van drótozva az activex cucc, ami nélkül nem jelenik meg a jelszóbekérő mező, így nem lehet semmilyen más böngészővel használni.egyébként a winetricks alá telepített ie8-at próbáltam, települ, de nem tud megnyitni semmilyen oldalt valamiért, csak tölt a végtelenségig, plusz teljesen behal tőle a xorg (mármint minden wine-os programtól), annyira akadozik a gui, hogy tty2-ről kellett egy reboot-ot kérni, mert nem bírtam eltalálni a kde gombot...
különben gondolkoztam a dolgon, és az a helyzet, hogy lehet, hogy mégsem lenne akkora jó ötlet ezt az activex-et behúzni linux alá. inkább a banknak kéne leszokni róla, mert konkrétan nullával teszi biztonságosabbá a procedúrát, viszont cserébe elég kirekesztő. a flash meg java appletes loginokkal is ez a gondom, hogy egy bugos plugint használni biztonság címén nem kicist nevetséges...
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Crimson Desert
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest