Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Jópofa vagy:
A teljes múlt hétvégét rászántam, hogy átálljak
Gondolom a wint is 2 nap alatt tanultad meg. Ha meg nem felelnek meg a programok, akkor nyugodtan használd továbbra is a wines alkalmazásokat. Ez a te döntésed.
De azért remélem megvan mindaz amit felsorolsz eredetiben.
-
vamzi
senior tag
Nem irsz hülyeségeket, de nem értem hogy jött az én hsz-emhez
mivel én csak a váltás körülményeiről irtam.és abban meg igazad van, h középiskolások,egyetemisták,programozókna több kedvük, idejük, életerejük, kitartásuk van mint mondjuk egy olyan embernek mint te, akinek már megvannak a jól megszokott programjai amivel keresi a pénzét.én magam is középiskolás vagyok, és azért váltottam, h megszokjam/tanuljam a linuxot használni.és mint feljebb irtam, lehet visszakellesz tenni az xp-t a nyomtato miatt
de nem adok neki majd csak 5 gigát 
Aktív témák
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Spórolós topik
- Hyundai, Kia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Renault, Dacia topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

mivel én csak a váltás körülményeiről irtam.és abban meg igazad van, h középiskolások,egyetemisták,programozókna több kedvük, idejük, életerejük, kitartásuk van mint mondjuk egy olyan embernek mint te, akinek már megvannak a jól megszokott programjai amivel keresi a pénzét.én magam is középiskolás vagyok, és azért váltottam, h megszokjam/tanuljam a linuxot használni.és mint feljebb irtam, lehet visszakellesz tenni az xp-t a nyomtato miatt
de nem adok neki majd csak 5 gigát