- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Jópofa vagy:
A teljes múlt hétvégét rászántam, hogy átálljak
Gondolom a wint is 2 nap alatt tanultad meg. Ha meg nem felelnek meg a programok, akkor nyugodtan használd továbbra is a wines alkalmazásokat. Ez a te döntésed.
De azért remélem megvan mindaz amit felsorolsz eredetiben.
-
vamzi
senior tag
Nem irsz hülyeségeket, de nem értem hogy jött az én hsz-emhez
mivel én csak a váltás körülményeiről irtam.és abban meg igazad van, h középiskolások,egyetemisták,programozókna több kedvük, idejük, életerejük, kitartásuk van mint mondjuk egy olyan embernek mint te, akinek már megvannak a jól megszokott programjai amivel keresi a pénzét.én magam is középiskolás vagyok, és azért váltottam, h megszokjam/tanuljam a linuxot használni.és mint feljebb irtam, lehet visszakellesz tenni az xp-t a nyomtato miatt
de nem adok neki majd csak 5 gigát 
Aktív témák
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mivel én csak a váltás körülményeiről irtam.és abban meg igazad van, h középiskolások,egyetemisták,programozókna több kedvük, idejük, életerejük, kitartásuk van mint mondjuk egy olyan embernek mint te, akinek már megvannak a jól megszokott programjai amivel keresi a pénzét.én magam is középiskolás vagyok, és azért váltottam, h megszokjam/tanuljam a linuxot használni.és mint feljebb irtam, lehet visszakellesz tenni az xp-t a nyomtato miatt
de nem adok neki majd csak 5 gigát