Hirdetés
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Meg van a hiba oka!
Most már nálam is le lehet menteni jpg-be egész oldalt (a végigscrollozható html-t), a védett ebook esetén is , Screen Capture Elite -tel is, Screengrab -bal is! 
A hiba oka nálam az volt, tegnap először akként próbáltam ki, hogy levettem a pipát a Mozilla beállításoknál a Java engedélyezése elől, így nem működött, majd észbe kaptam, hogy a Java SCRIPT elől kéne levennem a pipát, így se működött, pedig ezt említetted.
Most pedig rájöttem, csak akkor fog működni a végigscrollozható egész böngészőoldal lefotózása jpg-be, ha mindkettő elől leveszem a pipát.
Logikus, hiszen java-java, összefüggenek egymással ... sorry, nem gondoltam végig tegnap maradéktalanul a hibalehetőségeket.
De most oké.
A köv. lépés:
méghatékonyabb, ha egyben le tudom metneni, mindegy , milyen formátumba, a védett ebook-t. Végső soron TXT lenne nekem ideális, esetleg JPG.Az utáni lépés (jpg formátum esetén, de egészen más terveimhez is kellene) :
A jpg-k függőleges kettévágása, ami még továbbra is kérdéses.Köszönöm az eddigi ötleteket.

-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
hm... nem egészen értem a CahceViewer elvét...
Pontosan mit csinál ez, lépésről lépésre? Tehát jelen ismereteim szerint a védett ebook-t csak screen shot -tal tudom leszedni (pl. ScreenCapture Elite -tel). A CacheViewer viszont megspórolja nekem a könyvoldalankénti screenshot- ozást?...
Egyáltalán: utóbbi független a ScreenCap.El. működésétől?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most már nálam is le lehet menteni jpg-be egész oldalt (a végigscrollozható html-t), a védett ebook esetén is , Screen Capture Elite -tel is, Screengrab -bal is!
Pontosan mit csinál ez, lépésről lépésre? Tehát jelen ismereteim szerint a védett ebook-t csak screen shot -tal tudom leszedni (pl. ScreenCapture Elite -tel). A CacheViewer viszont megspórolja nekem a könyvoldalankénti screenshot- ozást?...