Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
(#29841) ntomka
"Azért lehet rajta szépíteni egy-két helyen. Pl. az átmeneti fájlok memóriába való áthelyezésével (megfelelő ram mennyiség mellett persze), a ureadahead megfelelő használatával, a preload telepítésével, a swappiness testreszabásával, jah, és az automatikusan indulók között is vannak felesleges dolgok. Ilyen apróságok. De alapvetően tényleg gyors rendszer. "ezeket pls fejtsd ki bővebben, hogy lehet megcsinálni, kösziMeg van elfogata a jelszavamat viszont E: '“deb' típus nem ismert a(z) 54. sorban a(z) /etc/apt/sources.list forráslistában
E: A források listája olvashatatlan.
ezt kapom érte :S -
martin66
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Dehogynem meg vagyok elégedve vele de ha valami tökéletes akkor nekem 2xeres tökéletes legyen xD. Na ott meg akadtam, hogy sudo apt-get install gparted ezt beírtam a terminálba erre kéri a jelszavamat, be akarom írni erre semmit se ír be, nyomok egy entert kiírja írjam be újra, és nem jelzi ki mintha írnák is valamit ez most miért lehet?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Azért lehet rajta szépíteni egy-két helyen. Pl. az átmeneti fájlok memóriába való áthelyezésével (megfelelő ram mennyiség mellett persze), a ureadahead megfelelő használatával, a preload telepítésével, a swappiness testreszabásával, jah, és az automatikusan indulók között is vannak felesleges dolgok. Ilyen apróságok.
De alapvetően tényleg gyors rendszer. 
Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Könyvajánló
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De alapvetően tényleg gyors rendszer.