Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
ugyan ilyet írt ki most nekem, mikor dual-bootos gépen a windowst csökkenteni akartam. nem engedte csatolni, a gparted-del meg nem engedte módosítani. livecd-ről sem: kis sárga háromszögben felkiáltójel. chkdsk /f-et javasolt. megcsináltam. utána jó lett a windows, innen már lehetett csökkenteni.
ehhez persze hozzá tartozik, hogy a windowst magától hiába indítottam el, fel sem merült a chkdsk lehetőség, simán bootolt. a chkdsk /f-re meg egy csomó hibát (valami hiányzó vagy hibás index bejegyzéseket, vagy mit) írt ki közben, amit javított is. így visszatérve az eredeti kérdésre: miért is "finnyás a pofája" a Linuxnak? ha itt vagy még a fórumon egyáltalán.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő