- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
ugyan ilyet írt ki most nekem, mikor dual-bootos gépen a windowst csökkenteni akartam. nem engedte csatolni, a gparted-del meg nem engedte módosítani. livecd-ről sem: kis sárga háromszögben felkiáltójel. chkdsk /f-et javasolt. megcsináltam. utána jó lett a windows, innen már lehetett csökkenteni.
ehhez persze hozzá tartozik, hogy a windowst magától hiába indítottam el, fel sem merült a chkdsk lehetőség, simán bootolt. a chkdsk /f-re meg egy csomó hibát (valami hiányzó vagy hibás index bejegyzéseket, vagy mit) írt ki közben, amit javított is. így visszatérve az eredeti kérdésre: miért is "finnyás a pofája" a Linuxnak? ha itt vagy még a fórumon egyáltalán.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest