- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Nah, egy jó időbe tellett a TrueCryptes konvertálás, de sikeresen megcsinálta. Nagy nehezen rájöttem arra is, hogy a létrehozott ext2_saved könyvtárban levő képet kitudom törölni simán, de magát a könyvtárat csak az alábbi paranccsal (mivel ez egy subvolume):
btrfs subvolume delete /media/truecrypt3/ext2_saved
Azért érdekes volt, hogy átnevezni meg simán tudtam.
A tömörítéses bigyulára én is kíváncsi vagyok, fel is csatoltam compress opcióval a cuccot. Mondjuk nem vok benne biztos, hogy ennyi elég, bár nem reklamált miatta, pedig ha hibás dolgot írok be, akkor nem csatolódik. Mindenesetre annyit látok, hogy míg ugyanaz a könyvtár méretileg ext4-ben 246,3 MB, addig btrfs-ben 245,9 csak.
Sebességteszteket majd megpróbálok csinálni, mindenesetre nem kell arra számítani, hogy gyorsabb az ext4-nél, legalábbis egyelőre biztosan nem. Inkább a funkcionalitása teszi napjaink egyik legkorszerűbb fájlrendszerévé a btrfs-t.(#28246) body007: ilyen nálam is néha előfordul, de nyomok egy Ctrl+Alt+(fél mm)egeret, aztán egyből jó lesz.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest