- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
Gerisz
üzenetére
9 napja megy a gépem, mondjuk volt közben altatás is jópár óra, de 630 megát eszik most a lucid: böngésző, audacious, transmission, msn, rss és levelezőkliens fut. 1 giga memóriám van összesen, plusz 2 giga swap, abból 120 mega foglalt. szerintem az összes mennyiségtől függ, hogy mennyit eszik meg

-
válasz
Gerisz
üzenetére
Na és most sikerült feltelepíteni a meghajtót?

Amúgy sokat eszik igen, de csak javítanak rajta idővel. Addig is ha kell, akkor hozhatsz létre swap fájlt is. Én nem szórakoztam, ma rendeltem még 2 GB RAM-ot a notiba, így nem lesz gondom ezzel a kérdéssel.(#26183) Richter36: ott talán az Eszközök -> Kiegészítők környékén nézz körül, nézd, meg, hogy látod-e a Shockwave Flash-t a Bővítmények fülnél, esetleg nincs-e letiltva, keress frissítéseket hátha, nem tom.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs