Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nokia N9 - az első mohikán
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Egyelőre lekapcsoltam... Live: a telepítő felület leginkább egy live cd-ről fut, igaz, gondolom kevesebb dologra van szüksége - na de így is remekül fennállt a probléma. Holnap még kínomban szerintem kipróbálok egy 8.10-et, meg egy másik egeret, vagy egy kubuntut...
De nincs mihez kötnöm, nincs hibaüzenet, viselkedés, csomag, bármi, ami okozhatná, rákeresni nem igazán tudok... ez lenne megoldás, na de hát ahány ember, annyi megfogalmazás, ha egyáltalán van ilyen másoknál is, és indítottak neki valami thread-et. Lehet kéne nyitnom/keresnem egyet ubuntuforums-on...
Volt, hogy úgy használtam, hogy minden bekapcs után nyomtam egy X restartot egyből, és akkor nem volt gond (azt hiszem), máskülönben bekapcs után nem ment jól. Aztán volt, hogy "elmúlt" a gond.
Esetleg tegyen valami InputDevice (vagy mi is az) bejegyzést az xorg-ba? Alapből tudtommal egyik rendszeren sincs, eddig sem írtam, eddig sem volt gond... de lehet segítene.
Nem tudom, mi változik az Xrestart után, mert talán az összes esetben, ezután elmúlt a gond... Csak ott lesz valami gubanc.
Aktív témák
- Kés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest