- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #21664 üzenetére
Közben rájöttem, nem is tudom, miért nem jutott eszembe korábban, köszi.
Amúgy a Kubuntu igencsak bugos, pl. F2-re elő kéne jönnie az adott helyről a Terminálnak, de szarik rá. Ráadásul az Eszközök>Terminál indítás se működik. Ezenkívül a "Krusader indítása rendszergazda módban" SEM. És még pár hibát felfedeztem, ami ezenkívül most nem jut eszembe. De azért ezek feltűnőek, és gázosak.
Persze lehet, hogy azért, mert én alapból ugye Gnome-ot használok, ez meg KDE-s, de lehet, hogy semmi köze, nem tudom.Egy igen fontos kérdés fájlkezelőkkel kapcsolatban: hogy a fenébe' lehetne rávenni az Ubuntut, hogy megjelenítse nekem a .htaccess fájlokat? Hiába nyomok Ctrl+H-t a fájlkezelőkben, vagy jelenítem meg más módon a rejtett fájlokat, egyszerűen semmi módon nem látszik. Honlapszerkesztésnél meg igen fontos lenne elérnem ezt a fájlt, de nem mutatja. Rendszergazda módban kilistázva (dir) Terminálban az elérhető fájlokat SZINTÉN nem mutatja. Pedig tudom, hogy ott van, Windows alatt, Total Commanderben látszik.
"ha meg valamit elrontasz terminálban nyomd meg a felfelé nyilat és újra kiírja neked az utolsó bejegyzést és már csak módosítani kell rajta"
Ja, ezt még DOS-os emlékeimből vágom. -
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #21664 üzenetére
Azért csak csínnyán bánjunk a "mindent rootként" jellegű tanácsokkal. Sok probléma származhat belőle.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest