Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Nagytalp #19427 üzenetére
Bocs a személyeskedéséret! Lépjünk túl rajta kérlek!
A videóeditálás és az ezzel kapcsolatos dolgok mindig is érdekeltek. Úgy tudom linuxra is elég komoly programok vannak
Nem, sajnos nincsenek! Ami Xp-n egy Edius, vagy ami MAC-en egy Final Cut Pro, az a tudás, az-az ígényesség, az-a szakértelem sohasem fog megjelenni ingyen.
Nézd, megtapasztaltam, hogy ezen a fórumon főleg diákok vannak és izomból, érzelemből elvetik a linux sebezhetőségét. Hiba volt részemről a céges dolgaimat, azok problematikáit idehozni. Ugyanúgy nemértitek, mintha az árbevétel, kontra nyereségesség tényszámait írnám ide a cégnek. Sokan nagyságrendjében sem tudnák helyretenni az összeget. De azt gondolnák, hogy majd megfizeti a cég és jólvan. Eszetekbe sem jut az, hogy mi mibe kerül, és az sem, hogy nincsenek ebben az országban forintér megfizethető valódi szakemberek. Aki volt, az mára mind kiment nyugatra, vagy a tengerentúlra, ahol megfizetik a szakértelmüket. Itthon meg azok maradtak, akik még kérdezni sem tudnak, elképzelni sem tudják a probléma pénzügyi-jogi hátterét, csak okoskodni tudnak. Sajnos ezekkel nemsokra megy az ember. Jóideje megszoktam, hogy az van megcsinálva jól, amit magam kikutatok, amit magam kiküszködök, amit magam megcsinálok. Elnézést, hogy ezt a vonalat ide mertem hozni és elnézést ha valakit megbántottam volna vele. Inkább most nem írok ide egy darabig. Vagy talán soha. Hiszen nem célom, hogy leültessem ezt a jó-kis fórumot!
Szevasztok!
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 - alap
- Elektromos autók - motorok
- Hővezető paszták
- Kutya topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest