- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
GD
őstag
most mé, olyan cuki
, amúgy nem csak egy sima apt-get parancsot futtat, forrásokat szed le meg deb-t csinál meg mittomén.. annyi sort dobált ki a képernyőre hogy azt hittem mátrixban látok..perl script
kényelem :-) és működikha az nvidia oldalon lévő binárissal akartam telepíteni, sose jött össze mert "No precompile kernel found" persze a /usr/src-ben már csak a fülemre nem raktam symlinket linux néven..de így sem, ráadásul a 2.6.21-22 körül van vmi más nvidia bug is..
nem vagyok én annyira google túrós pajtás..
aztán debian-ra nvidia ,automatix2-vel már beszívtam..más: nuvola nevű témát használok gnome alatt és a ("start") menüben túl nagyok az ikonok. a 800-as függőleges felbontáshoz nem fér ki ha sok elem van a menüben, csúszkálni meg nem szeretek.... lehet vhogy méretezni?.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, amúgy nem csak egy sima apt-get parancsot futtat, forrásokat szed le meg deb-t csinál meg mittomén.. annyi sort dobált ki a képernyőre hogy azt hittem mátrixban látok..perl script