- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus
üzenetére
Nu ha ezt az előző logikát követem, mármint, hogy bebotolok recovery módban, akkor viszont kell nekem egy install ami úgy teszi fel a rendszert, hogy nem az én gépemre. Ismét tegnap belefutottam olyan hibába is hogy elindítottam az installt de nem lehetett neki meg mondani, hogy vazze ne erre a gépre tedd hanem a lan-on logó másikra... Ezzel lehet valamit kezdeni?
Vagy ne indítsam a kütyüt recovery módban, hanem egyszerűen indítsam újra. (ilyenkor botol a gép, illetve keresi hogy honnan botoljon, de sehol sem lehet neki beállítani egy sorrendet, hogy lan, usb, cd-rom, ...) Ezalatt meg várom a csodát, hogy elkapja a fonalat és elkezd az én gépemen levő CD-romról bootolni...
Mellesleg azt sem értem, hogy ezt hogy csinálná, mert az én winxp-s rendszeremről, hogy tudna egy másik gép bebotolni egyéb utasítás nélkül, főleg ha még egy IP címet sem kell megadjak.Lassan már esélyesebbnek látok egy vakon installt hogy ráteszek egy cd-romot és nyomogatom vakon az installációhoz szükséges entereket

-
dbius
veterán
válasz
Iginotus
üzenetére
usb-ről tud bootolni? Ha igen, akkor minden gond nélkül meg tudod csinálni.
Itt vannak különféle leírások különféle disztrókhoz, hogy usb-re pakold őket.
De ha valahol tudod az ubuntu live cd-t futtatni, akkor azt használva a rendszer - adminisztráció - usb indítólemez-készítő-t használva még egyszerűbb a dolgod. Készítesz vele egy live usb-t, aztán arról bootolva fel tudod telepíteni a home serverre.
-
Vladi
nagyúr
Aktív témák
- Kutya topik
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő