- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus #15822 üzenetére
Nu ha ezt az előző logikát követem, mármint, hogy bebotolok recovery módban, akkor viszont kell nekem egy install ami úgy teszi fel a rendszert, hogy nem az én gépemre. Ismét tegnap belefutottam olyan hibába is hogy elindítottam az installt de nem lehetett neki meg mondani, hogy vazze ne erre a gépre tedd hanem a lan-on logó másikra... Ezzel lehet valamit kezdeni?
Vagy ne indítsam a kütyüt recovery módban, hanem egyszerűen indítsam újra. (ilyenkor botol a gép, illetve keresi hogy honnan botoljon, de sehol sem lehet neki beállítani egy sorrendet, hogy lan, usb, cd-rom, ...) Ezalatt meg várom a csodát, hogy elkapja a fonalat és elkezd az én gépemen levő CD-romról bootolni...
Mellesleg azt sem értem, hogy ezt hogy csinálná, mert az én winxp-s rendszeremről, hogy tudna egy másik gép bebotolni egyéb utasítás nélkül, főleg ha még egy IP címet sem kell megadjak.Lassan már esélyesebbnek látok egy vakon installt hogy ráteszek egy cd-romot és nyomogatom vakon az installációhoz szükséges entereket
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest