Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
lehet h tenyleg nem az az oka , fene tudja ...

...amikor hamarabb fagyott kétszer is egymas utan, akkor még csak 400 MB lapozo file-t allitottam be (xp alatt), amikor csak órák mulva fagyott, ámde csak user váltáskor (ami a P3-on a procim windows alatt példaul nagyon nehezen visel), addigra már 800MB -ra tettem a lapozófile max. méretét. Tehát esetleg a 400 kevés volt mégis (?).
(ismétlem: LIVE-CD-zek ubin! ez tobb hibalehetoséget adhat, pláne régi processzorral; és eseteg több memót igényel, nem?
)Még valami: azt irod: "Ált. nem is igen használják a swapot."
A vinyóm miert dolgozik , általaban egyidejuleg a cd-rom -ommal? Azt gondoltam, talán mert a vinyót mint virtu.memó használja ilyenkor;- mégsem ez a helyzet ilyenkor?
- feltételezem, h CSAK ram-ba ír ELEINTE, ugye? (ennek ellenére mégis vilog a hdd led-je, már boot-kor is, meg rendszeresen ,amikor a cd-rom is megy)
- mit tesz ilyenkor a hdd, hogy állandoan dolgozik, mialatt a cd-rom -om is?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)