Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
- 

Vladi nagyúr válasz  CPT.Pirk

üzenetére CPT.Pirk

üzenetéreNa hogy haladj vele megnéztem. Ubuntun így hívják a csomagokat: 
 xserver-xorg-video-***
 Pl:xserver-xorg-video-nv - X.Org X server -- NV display driver Aztán részlet: man nv 
 NAME
 nv - NVIDIA video driver
 SYNOPSIS
 Section "Device"
 Identifier "devname"
 Driver "nv"
 ...
 EndSection
 DESCRIPTION
 nv is an Xorg driver for NVIDIA video cards. The driver supports 2D acceleration and provides support for the
 following framebuffer depths: 8, 15, 16 (except Riva128) and 24. All visual types are supported for depth 8,
 TrueColor and DirectColor visuals are supported for the other depths with the exception of the Riva128 which only
 supports TrueColor in the higher depths.
 SUPPORTED HARDWARE: stb...
- 

Vladi nagyúr válasz  CPT.Pirk

üzenetére CPT.Pirk

üzenetéreNemnem! A vesa az egy ilyen alap driver, ami minden kártyát tud használni, de a képességei elég gyengék. Addig kell, amíg nem veszel használatba mást. Beteszel mondjuk egy nv kártyát, és beállítod az nv drivert.: Section "Device" 
 Identifier "Videocard0"
 Driver "nv"Már persze ha fenn van a csomag. Nézd meg synapticban, hogy milyen driverek vannak az xorg-hoz. Keress rá az xorg szóra, kb ilyen csomagok lesznek: xorg-x11-drv-nv, vagy hasonló. Majd a leírásban részletezi: 
 X.Org X11 nv video driver.
 Ezeket nézd meg, valószínüleg lesz a régi cuccokhoz. Ezeket mondom neked egy ideje. A múltkor mutattam képernyőképen egy beállító programot. Ubuntun nincs valami hasonló? Én 7.04 óta nem láttam futó ubuntut.  Passz, hogy mit csinál. Passz, hogy mit csinál.
 Nekem úgy tűnik, hogy az x próbál letapogatni, majd beállítani egy drivert. De ez a folyamat valahogy nem megy kottán régi cuccoknál. Ilyenkor szívás a mindent automatizálás ugye. 
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3860
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Passz, hogy mit csinál.
 Passz, hogy mit csinál.