Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• W500

csendes tag

válasz Nkboy #12373 üzenetére

Szia!

A szétcsúszikazt jelenti itt, hogy beállítok egy új panelt, pl. oldalra, és a követkető indításkor eltűnik, de úgy, hogy a K menű is eltűnik az alsó panelról.
    Szóval használhatatlanná válik. Ha nem nyúlok hozzá, akkor megy, szóval maradt a yakuake, azzal használhatóbb.
    Amúgy nem lenne rossz a KDE, ha nem mindennek más neve lenne, mint egy bármilyen oprendszerben. Gondolok itt arra, hogy a hang alatt minden van, csak pl. ilyen nem, hogy ikon kiválasztás, ha letörlöd a főpanelt alul, akkor varázslat visszatenni, vagy törlöd a .KDE könyvtárat, amit Te ajánlottál. A nekem egy nem szar gépem van egy ThinkPad T61 lehet mondani, hogy kompatibilis volt mindennel amit rátelepítettem:
    Fedora Core
    Mandrake 2008
    OpenSUSE11
    Ubuntu 8.04
    Windows XP
    Windows Vista

Mindennel működnek a nyorsbillentyűk, és nem kell varázsolni hozzá. Szóval, ha egy ThinkPad-el nem kompatibilis akkor mivel az???
    Persze ez nem azt jelenti, hogy a KDE4.1, 4.2 beta-ban van a hiba, de tény, hogy KDE-ben semmi nem működik, ami szerintem így 2008-ban szokatlan, nekem . Szóval lehet, hogy nem ennek a csodálatos KDE-nek a hibája, mindenesetre nagyon szokatlan, és akkor még finoman is fogalmaztam, ezzel kapcsolatban. Nem baj, hogy ezt kell használnom, de az már igen, újra kell tanulnom a KDE-t, mert nekem teljesen logikátlan az egész, és használhatatlan is, ami megint nem a KDE hibája, csak, ha 8 oprendszerben hasonlóan kell beállítani valamit, akkor itt miért gyökeresen máshogy, szóval......

Menüben én is megtaláltam, csak azért használok linuxot, hogy ne kelljen kattingatni, össze vissza...

Köszönöm a segítséget, próbálkozom tovább, ha rájövök, akkor leírom.....

Aktív témák