- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
-
válasz
audi100td #32123 üzenetére
Én Claws Mailt használok és LibreOffice-t. De mindenre van több alternatíva is, próbálgatni kell őket, aztán amelyik szimpatikusabb, azt használd.
A böngészőben meg úgy a legjobbak a betűk, ha a Windowsos fontokat átmásolod teljes egészében, mert ez a telepíthető csomag egyáltalán nem az igazi. -
Nah, én kijátszottam a Steel Storm Episode I-et, végül is nem volt hosszú, sőt. Véletlen nem vételezte meg valaki a második részt? Sajnálom érte a 10 dollárt.
-
-
válasz
Sir Psycho #32013 üzenetére
Az Intel oldala szerint jól megy 8.04-es Ubuntuval is, de ez érthető, széles körben használt hangkeltőről van szó. Ha minden csomag és a generic kernel van feltelepítve, akor elméletileg nálad is szólnia kéne. Ellenőrizd le, hogy a modul be van-e töltve:
lsmod | grep realtek
És csekkold le, hogy az alsamixerben látod-e:
alsamixer -
válasz
Sir Psycho #32010 üzenetére
Milyen rendszeren nézted, szerver vagy desktop? Milyen kiadás volt az, illetve egy Live Mavericket indítva van-e hang?
-
válasz
Sir Psycho #32005 üzenetére
Nem kellett volna semmilyen drivert telepítened, a Relatek ALC662 kodeket jól kezeli a rendszer.
(#32006) rup1u5: Ott van a Szoftverközpont, pár kattintás az alkalmazások telepítése, jóval egyszerűbb mint Windowsnál, a docky-t is megtalálod ott.
Az ablakok átlátszóságát az Átlátszatlanság, fényerő, telítettség engedélyezésénél tudod állítani. Az ablakbeállításoknál kattints az újra, majd írd be, hogy
class=
majd a csúszka segítségével szabályozd be magadnak az átlátszatlanság mértékét. -
De mégis mi köze lenne a merevlemezhez egyáltalán a telepítő CD menüjének? Számomra ez teljesen képtelenül hangzik, gyakorlatilag teljesen mindegy kellene, hogy legyen annak, hogy mi van a merevlemezen, amivel még egyáltalán nem is foglalkozik olyankor a telepítő.
Nem akarok hitetlen lenni, de amíg nem látom ezt a saját szememmel, tényleg nem hiszem el.
Hiren's BootCD egyébként alkalmas lehet a particionálásra, tartalmaz több progit is hozzá. Mondjuk nem egészen törvényes a használata, de csak ki kell írni. -
Berakod a CD-t vagy pendrive-ot amin az Ubuntu telepítője van és arról bootolsz. A legjobb az, hogy amikor látod alul a kis billentyűzetet vagy mit, akkor nyomsz egy gombot, kiválasztod a nyelvet és rányomsz a kipróbálásra. Kizárt dolog, hogy jelszót kérjen tőled, akkor az nem a telepítő.
(#31965) tomika:
sleep 10s ; indítóparancs
ha véletlenül nem működne, akkor meg
sh -c "sleep 10s ; indítóparancs" -
Na mindegy, nem értem én ezt, de biztos, hogy akkor a netbookos telepítő a másabb.
Indíts egy Live Ubuntut, majd a GParted segítségével törölni vagy formázni is tudod a kérdéses partíciót. Ha nem indul az ablakok rendszer, akkor tedd be a Windows 7 telepítőt, majd válaszd a javítást, aztán újratelepíti a rendszerbetöltőt automatikusan.
-
Valami itt nem világos nekem. Azt mondod, hogy a nyelvválasztásnál akadt el a telepítés, de azt is, hogy a particionálásig eljutottál. Ez a két dolog kizárja egymást, hiszen nyelvet kell legelőször választani, ha onnan nem megy tovább, akkor még a merevlemezen nem történhetett semmiféle változás.
-
-
válasz
lakatosturbo #31907 üzenetére
Gondolom, hogy ugyanabban a könyvtárban állva, ha kiadod újra a parancsot, akkor csak azokat tölti le, amik még nincsenek meg. Mivel alapértelmezett a --cleanup kapcsoló, az ismeretlen fájlokat törli automatikusan (vagyis azon csomagokat, amelyek már nincsenek a tárolóban). Persze próba -> cseresznye, én még nem töltöttem le soha a komplett tárolót, miért is tettem volna ugye.
De szerintem a folyamatos szinkronizációnak sok értelme nincsen, miért jó az, ha naprakészen megvan nálad a tároló teljes tartalma? -
válasz
lakatosturbo #31904 üzenetére
Egyszerű, a sudo apt-get install debmirror paranccsal nem töltötted le a tárolót, így nincs is mit frissíteni. Egyébként a debmirror alkalmazás rendszerfrissítéskor ugyanúgy frissül mint a többi.
-
válasz
ntomka #31533 üzenetére
Sikerült, megy!
Azóta párszor elindítgattam a játékot, de nem ment eddig. Legutóbb például egyszerűen betöltésnél bezárult az alkalmazás. Most újra lecsekkoltam, és simán megy, az egérmozgatásra is reagál. Játszottam most vele egy jót, nagyon élvezetes.
Biztos a 2.6.37-es kernel javította meg. -
válasz
Spilerke #31890 üzenetére
1 GB-nyi hely nyilván nem lesz elég, a többi kérdés meg értelmét is vesztette máris.
A betűtípust, méretet lehet állítani, igen. Ha a böngészőben furák a betűk, az azért van, mert általában Windowsos fontokat alkalmaznak, Ubuntuban ilyenek nincsenek. Átmásolásos technikával meglehet oldani a dolgot, ha van az embernek megfelelő licence hozzá. -
válasz
lakatosturbo #31881 üzenetére
sudo apt-get install debmirror
debmirror --nosource -m --passive --host=archive.ubuntulinux.org --root=ubuntu/ --method=ftp --progress --dist=maverick --section=main,multiverse,universe,restricted --arch=i386 ubuntu/ --ignore-release-gpgEbben változhat persze minden, a cím, a szekció, a kiadás vagy az architektúra is. Nagyságrendileg 30 GB-ra kell számítani.
-
PPA tároló a Rendszermentthez!
sudo add-apt-repository ppa:nemh/rendszerment
Elérhető Hardy, Karmic, Lucid, Maverick és Natty kiadásokhoz.
-
válasz
domi007 #31863 üzenetére
Érdemesebb lehet inkább kézzel letölteni a szükséges fájlokat. Szerintem egyébként fellehet tenni, de a Maverick tárolójában újabb verzió található, tehát zárolni kell ezeket a csomagokat. Viszont a zárolásról nem fog minden csomagkezelő tudomást venni.
Megkérdezhetem, hogy mi az oka annak, hogy ebből a cuccból neked a régi verzió kell? Mi a gond az újabbal? -
válasz
upszilon #31804 üzenetére
Kattints rá az Adminisztráció menüben a Synaptic csomagkezelő alkalmazásra. Mikor elindult, az alkalmazáson belül kattints a Beállítások menüben levő Tárolókra. Az Ubuntu szoftverek fül alatt találod a Letöltés innen:-ot, a mellette levő legördülő menüből válaszd ki a Fő kiszolgálót. Kattints a Bezárás gombra, majd a Frissítésre, hogy a tárolóinformációk frissüljenek. Ennyi.
-
Nah, elkészültem a Rendszerment 0.3.0-ás verziójának stabil kiadásával. Csináltam egy GUI nélküli változatot is, volt aki olyat szeretett volna. Töltsétek le (mármint főleg a GUI-sat).
-
válasz
EmberXY #31768 üzenetére
A gconf-editorban az apps -> panel -> toplevels alatt találod a panelt, ott lesz három, amiből az egyik az oldalsó. A nevükből is elvileg kiderül, de ha rájuk kattintasz és megnézed az orientationt (left vagy right), akkor az lesz az amit keresel. Ezután csak az auto_hide-nál kell kivenni a pipát.
-
válasz
[pod]Diablo #31760 üzenetére
Ha a gnome-power-manager nevű csomagot akarod újratelepíteni, akkor az
apt-get install --reinstall gnome-power-manager
parancsot kell futtatni.
-
válasz
[pod]Diablo #31758 üzenetére
Gondolom akkor újra kellene telepíteni a gnome-power-manager csomagot.
-
Ezt nemrég beszéltük ki, de azért leírom én is. Winamp helyett lehet Audacioust használni, mint klónt. De a Rhythmboxhoz is hozzálehet szokni, az az alaptelepítés része.
Rar helyett érdemes mást használni tömörítéshez, de a kicsomagolás könnyen megy az unrar csomag telepítése után.
Total Commander helyett én Krusadert használok, az én véleményem szerint ez a leghasználhatóbb, már jobban is kézre áll, mint a TC.
Az uTorrentből nem adtam lejjebb, Wine segítségével szépen futtatható, de lassan elkészül a natív Linuxos verziója is. A legjobban a qBittorent hasonlít rá amúgy. -
válasz
[pod]Diablo #31722 üzenetére
Akkor úgy tűnik, hogy egyelőre jobban jársz, ha a nyílt meghajtót használod.
-
válasz
Zedroxine #31717 üzenetére
A Kubuntu a KDE asztali környezetben különbözik a Xubutnutól és az Ubuntutól (előbbiben Xfce, utóbbiban Gnome van).
A kezdőknek az Ubuntu javasoltabb.
Igen, Unetbootinnel megoldható, hogy a pendrive-ról tudjad telepíteni a rendszert.
Alkalmazás telepítése roppant egyszerű, van hozzá egy Szoftverközpont nevű program, amelyben csak pár kattintás és kész is.(#31718) [pod]Diablo: Ne a gedittel akard megnyitni, hanem futtasd a fájlt (sudo sh ./ati-driver-installer-10-9-x86.x86_64.run)
-
válasz
SpongyaBob #31712 üzenetére
Jah, hogy arra az alap oldalra gondoltál (about:home), az más. Akkor úgy tudsz képeket keresni, hogy beírod a címsorba, hogy
google.hu/imghp
Persze egyszerűbb lehet, ha beállítod a google.hu-t kezdőlapnak -
válasz
SpongyaBob #31710 üzenetére
Mozgasd meg az egeret és kattints a Képekre.
-
válasz
SpongyaBob #31707 üzenetére
A HardInfo olyasmi, persze nem olyan profi.
-
Jó, de általában mindenhol, mindenkinél van router. Nah, olyankor már ott megbukik a beépített távoli asztali kliens, macerás a port nyitogatás. Persze ha az irányítandó gép közelébe férkőzhet az ember és amúgy nem időleges dologról van szó, akkor jó.
A progiban ilyen automatikus indítási állítást nem látok, de indítópultba berakható és állandó jelszó is beállítható, szóval a dolog egyszerűen kivitelezhető (persze feltételezi az automatikus bejelentkezést is). -
válasz
hackeeeee #31685 üzenetére
Ez bőven mérési hibahatáron belül van. De egyébként is felesleges szerintem vele foglalkoznod, csak akkor van gáz, ha valamiért mondjuk 100 %-ra terheli a procit egyfolytában. Vagy van valami különösebb oka is neki, hogy foglalkoztat a dolog? Mondjuk merül az aksi vagy mi?
-
válasz
hackeeeee #31680 üzenetére
ppa:xorg-edgers/ppa
Ez nálam is fel van véve mindenhol, nagyon jó.
Persze néha instabil, bugos, nem jön be a grafikus felület, de amúgy mindez nem jellemző, jól szokott működni.(#31681) ntomka: Itt egy merőben új hozzáállás:
sudo sh -c "add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa ; apt-get update ; apt-get dist-upgrade"
-
Attól függ, hogy miként száll el a rendszer. Tegyük fel, hogy a grafikus felület bejön még, akkor indíthatod máris ezt a GUI-t, ott pár kattintás. Ha nem jön be, csak terminálod van - esetleg csak helyreállításmódban indítva a rendszert -, akkor kiadhatod a rendszerment parancsot és bejön a terminálos felület, ahol csak pár gombnyomás a visszaállítás indítása. Létezik még egy rendszerment -v parancs is, ami a legutolsó kiemeletlen visszaállítási pontra állítja vissza a rendszer teljes egészében, ezt is használhatod akár. Ha minden kötél szakad, akkor meg indítani kell egy Live Ubuntut és a rendszer-helyreállítást kell futtatni.
(#31660) upszilon: Én nem tartalak vissza, használd nyugodtan a régit. Főleg, hogy még ez az új nincs is egészen kész ugye. Van azért újdonság, de azon kívül, hogy pár funkciót átneveztem a jobb érthetőség kedvéért (meg mert már nem köt a menü), csak annyi van, hogy a rendszerfrissítésbe beraktam egy olyat, hogy a leszedett csomagok megmaradt beállításfájljait törölje automatikusan (tehát ne kelljen külön törölgetni ezeket Ubuntu tweak-kel, hisz úgysem kellenek).
-
Ez igen, eseti. De csak egy Alt+F2 és egy nyilacska az egész Enter kíséretében (mármint ha amúgy más parancsot nem adtál ki, akkor több nyíl). Belehet a parancsot tenni az indítópultba is, de tapasztalatom szerint úgy sem az igazi, mert úgy sem mindig sikerül neki ablakkeretet kreálnia. Viszont már egy jó ideje nem találkoztam a jelenséggel, talán a 11.04-el már nemfog jelentkezni nálad sem.
-
Töltsétek le még egyszer a Rendszerment új, béta verzióját. Külön van i386-os meg amd64-es változat, mert közben rájöttem, hogy a 32 bites csak akkor megy, ha fent van az ia32-libs csomag. Mármint a 64 bitesnek nem függősége lett az, hanem a 64 bitre fordított cucc van a csomagban.
-
válasz
hackeeeee #31613 üzenetére
Éppen most teszteltem 10.04-es Kubuntun VirtualBox alatt, ott van vele valami probléma, majd még utána kell járnom a dolognak. Felnyomtam 10.10-es Kubuntura is, ott viszont tökéletes. Egyelőre ez inkább ilyen tesztelgetős béta cucc, nem a végleges.
A letöltéseknél található hozzá egy kiegészítő csomag is (rendszerment-menuikonok), amely a régifajta ikonokat telepíti a menübe, legalábbis egy részüket, nem teljes funkcionalitással. Ezek csak ilyen gyorsindítóknak jók. -
-
válasz
hackeeeee #31589 üzenetére
Igen, én mindig mondom, hogy kell visszaállítási pontokat csinálni, lehetőleg jó sűrűn. Mert ugye akkor nincs ilyen elállítódós probléma. Persze a beállításfájlokat kitudod törölni most is, de ha nem hiányzik a Compiz, akkor mindegy.
Kapnál, de sajnos nem én írtam a Xorgot, így nem tudom megmondani, hogy mi szüksége van annyi procira. Biztos bugos, mint mindig. Szerintem ne törődj vele, én is így teszek. -
válasz
StevenKing #31560 üzenetére
Nem, csak olvastam ott is, és hirtelen annyira ismerős érzés fogott el.
Amúgy mi volt a problémád a nyílt meghajtóval? Mármint a videókártyával kapcsolatban kérdem.
-
válasz
StevenKing #31555 üzenetére
-
Akkor is maximum Lubuntuval érdemes próbálkozni, így is túl gyenge ez a gép hozzá.
De ha csak próbának tennéd fel, akkor egyszerűen telepítheted a másik, modernebb gépre is Wubival, mint egy alkalmazást, vagy egyszerűen Live-ként próbáld ki.
Azért a bugmenteség nem garantált. -
Hát, erre Ubuntut ne próbálj rakni, főleg ne 10.10-et. Talán a Lubuntu ami még szóba állna vele, de még az is kétséges.
Áh, ahhoz is kell minimum 128 MB RAM, a grafikus telepítéshez meg 160... Szerintem ezt visszaviheted a kukába.
De mire akarnád ezt még használni? És miből gondoltad, hogy a legújabb Ubuntu majd vígan elfut rajta? -
válasz
lhurgoyf #31506 üzenetére
Célszerűbb a legújabb 10.10-es kiadás desktop telepítőjét letölteni, majd egy Live rendszert indítani (vagyis a kipróbálás menüpontot választani). Ott elvileg egyből kiderül, hogy jó-e a cucc és lehet-e használni. Legalábbis elvileg, attól is függ, hogy milyen vezérlőről van szó. Mivel nem írtad és amúgy is, ezt nem tudom így megmondani neked.
-
válasz
Rebirth II. #31462 üzenetére
NOD32 mondjuk, bár - elvileg - kicsit lassítja a gépet.
-
A menüben valóban nincs, de létezik egy helyreállítás opció is. Egyébként hamarosan jön a GUI-s verza, valszeg abban sem lesz ilyen indító, mert minek (de még meglátom).
Live rendszer indít, majd csatold a helyreállítandó rendszer partícióit a /mnt alá.
Ezután ha nem akarod telepíteni a Rendszermenttet a Live rendszerre (meg ha biztos vagy benne, hogy annyira nem sérült a rendszer, hogy hiányozna az indítófájl), akkor ezzel a paranccsal indítsad a helyreállító felületet:/mnt/usr/bin/rendszerment -H
Ha feltelepítetted, akkor meg ezzel:
rendszerment -H
Add meg a mentési könyvtár útvonalát, majd nyomj Entert. Ezután egyszerűen válassz egy visszaállítási pontot és miután végzett, kész is van, indíthatod a rendszert.
Azért pár dolog van amit nem árt tudni. Csakis a fájlokat és könyvtárakat állítja helyre, ha a GRUB elcsesződött (mármint az MBR-ben), akkor arról még külön gondoskodni kell. Nem beszélve arról, hogyha formázva is volt a partíció, akkor az UUID-(ke)t is át kell írni az fstabban is.
De egyébként ha csak a grafikus felület nem jön be, akkor akár helyreállítás módban is indíthatod az Ubuntut és ott is könnyedén visszaállíthatod a rendszert egy korábbi visszaállítási pontra, nem kell ezért Live rendszert indítani. Ha egyáltalán nem indulna a rendszer, akkor ott már valami GRUB vagy kernel probléma van.
-
válasz
Rebirth II. #31443 üzenetére
Winamp helyettesítésére jó az Audacious (mert Winamp klón), de egyébként használható a Rhythmbox is.
Total Commander helyett Krusadert használok, mint kétpaneles fájlkezelőt.
mIRC-ezni nem szoktam, de aMSN-nel MSN-ezek (az xchat jó lehet neked pl., de nem tudom milyen).
Kodek pakk helyett itt az ubuntu-restricted-extras csomagot érdemes telepíteni.
Nero helyett jó a Brasero is, ami az alaptelepítés része, de azért nekem fent van a K3b is, ami ugyan megint nem GTK+-os - mint ahogy a Krusader sem -, de frankó.
Jah és torrent, azt az uTorrenttel szoktam. -
Szerencséd van már működnek a tárolók, én is most állítottam át.
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu natty main universe multiverse restricted
deb http://security.ubuntu.com/ubuntu natty-security main universe multiverse restricted
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu natty-updates main universe multiverse restricted
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu natty-proposed main universe multiverse restricted
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu natty-backports main universe multiverse restricted
deb http://archive.canonical.com/ubuntu natty partnerVan már frissítés is:
-
Próbáltam a beta2-őt még, fel is tettem egyik vinyómra, nem csak VirtualBoxban néztem. Modernizálták a telepítőt is, frankó. Jobban, vagyis gyorsabban követik ezek a "testvér" kiadások az Ubuntut már, ami persze nem baj.
(#31400) Speeedfire: a /home-on kívül maximum a /boot-nak van értelme külön partíciót adni. Arány? /boot max. 1 GB, de az már bőven felesleges, általában egy 100 MB is elég, ha nem halmozik az ember kerneleket. Magának a rendszernek 10 GB is már bőven elég, a /home-nak meg korlátlan mennyiségben lehet adni, hiszen ott vannak a felhasználók adatai, fájljai. Persze ha konkrétan nem ott tárolja az ember a nagyobb cuccait (mint filmek, zenék, stb.), akkor annak is bőven elég pár GB is.
-
válasz
agemate #31392 üzenetére
Elvileg mennie kellene, mert ugyan voltak ezzel a kodekkel problémák, de most már ezekkel az új csomagokkal kéne, hogy adjon hangot. Terminálban is tekerd fel a hangerőt az alsamixerben (F6-tal válaszd ki a megfelelő kareszt), meg a Beállítások -> Hangnál is ellenőrizd, hogy megfelelő kimenet van-e beállítva.
-
válasz
agemate #31381 üzenetére
Nekem is VIA hangkeltőm van az alaplapon (VT1708S), szépen szól. A tied biztosan újabb fajta kodek lesz akkor. A VIA honlapján nincs hozzá driver, főleg nem a Maverickhez. Valószínűleg majd egy újabb kernel fog segíteni.
Az Unity az a Netbook Edition felhasználói felülete, de ha nagyon használni akarod, akkor telepítsed az unity csomagot és kijelentkezés után válaszd az Ubuntu Unity Netbook Edition opciót.
-
válasz
Brutforsz #31373 üzenetére
Ha nem használ Emeraldot, akkor az nem segít, csak maximum a compiz --replace parancs.
(#31374) hackeeeee: Ugye milyen hasznos a rendszerfrissítő is?
Most raktam bele még egy olyat, hogy amennyiben szükséges, töröl felesleges konfigurációs fájlokat is, így lett 100%-os a takarítás. -
válasz
szigmat #31366 üzenetére
Miért csomagolnád ki az ISO lemezképet? Azt vagy kiírod CD-re, vagy pl. az Unetbootinnel Windows alatt is rátudod rakni egy pendrive-ra (az ISO fájlt kell betallózni neki), majd arról bootolhatod a rendszert.
A wubis telepítéshez meg annyi kell, hogy virtuális meghajtóba felcsatolod a képet, majd rákattintasz a wubi.exe-re. Vagy a megkreált pendrive-ról is indíthatod, igazán nem nehéz, a többit értelem szerűen kell csinálni. -
válasz
hackeeeee #31361 üzenetére
Akkor most már tuti, hogy nem veszem fel a tárolót még egyszer. Múltkor is valami így elcsesződött, akkor vettem ki. Igazából az is probléma, hogy ezek a tárolók elég lassan követik a fejlesztői kiadásokat, és nem túl szerencsés az, ha nem a támogatott rendszeren használom.
(#31362) szigmat: Mire vagy kíváncsi, hónapok óta (több, mint 4) a Mavericket használom.
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Steam topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged