Hirdetés
- iPhone topik
- Netfone
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
Próbáltam a beta2-őt még, fel is tettem egyik vinyómra, nem csak VirtualBoxban néztem. Modernizálták a telepítőt is, frankó. Jobban, vagyis gyorsabban követik ezek a "testvér" kiadások az Ubuntut már, ami persze nem baj.
(#31400) Speeedfire: a /home-on kívül maximum a /boot-nak van értelme külön partíciót adni. Arány? /boot max. 1 GB, de az már bőven felesleges, általában egy 100 MB is elég, ha nem halmozik az ember kerneleket. Magának a rendszernek 10 GB is már bőven elég, a /home-nak meg korlátlan mennyiségben lehet adni, hiszen ott vannak a felhasználók adatai, fájljai. Persze ha konkrétan nem ott tárolja az ember a nagyobb cuccait (mint filmek, zenék, stb.), akkor annak is bőven elég pár GB is.
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Pánik a memóriapiacon
- iPhone topik
- Temu
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- DXRACER Prince L gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest