Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A root jelszót úgy tudod belőni, hogy az autologinos felhasználóvan belépsz, és terminálba sudo passwd root
beírod amit kér, és megadod a root jelszót. Ezt jó, ha csak te tudod."A másik, ha vendégfiókot csinálok neki akkor a telepített progikat se fogja tudni használni amit eddig telepítettem, beállítottam?"
Igen, neki is ugyanazok fognak megjelenni az asztalon/menükben."A vendég fióknak saját home-ja lesz? és csak azt látja majd, de ha akarom akkor jelszóval beengedhet a saját home-omba is?"
A vendégnek saját home-ja lesz, a saját cuccaidat kicsit macerásan, de el tudod érni az alól is."és jelszóval a vendég profilt úgy használhatom mind ha a sajátom lenne?"
Terminálban elnyomsz egy su-t, akkor máris azt csinálsz, amit akarsz... de úgy, mint a sajátod, nem fog menni. Az egy másik fiók. Az adataidhoz mondjuk hozzáférsz. -
válasz
üzenetére
Így automatikus bejelentkezéssel a home könyvtárához fér hozzá, és ahhoz, amire joga van.
Pl. ha van egy másik partíciód, ami automountos, akkor ahhoz is hozá fog. Ha nem tudja a root jelszót, akkor nem fogja tudni viszont a gépet túrni.
(Viszont ha nincs root jelszó beállítva, akkor fogja tudni, mert az Ubi alapból sudo-zik az alapértelmezett fiókról. Ki kell venni a vendéget a sudoersből, és beállítani egy root jelszót.)Ha másik usereket csinálsz, azoknak saját asztala van, egymás asztalához, home könyvtárához nem férnek hozzá, de az egyéb dolgokhoz (cuccos partíció a filerendszerbe csatolva) ugyanazokkal a jogokkal férnek. Viszont a feltelepített programok azonosak lesznek (aztán ami szerinted nem kell, azt kiszeded az övéből
)Én pont azt csinálnám, hogy az adataim külön partíción, és arra csak bizonyos usereknek legyen joga. (Csnálsz rá egy csoportot.) És nem automount, hanem fstabba drótozva.
Bocs, ha kicsit összefüggéstelen, de hirtelen erre telik

(Nyugi, winnyózosan sem lenne könnyebb elmagyarázni.) -
-
-
-
-
-
-
Kicsit az elképzelésed túl van bonyolítva.
Alapból fordítva érdemes.Linux megy, azzal lógsz a neten, és egy virtuális gépen nyomatod a winnyózt, akkor jobban jársz, csomó szopástól megkíméled magad. És a winnyózon is kevesebbet kell telepítened, de persze ha kell, akkor bármikor kiengedheted a netre pl. frissíteni.
De való igaz, ha az alap OS nem ismeri a HW eszközt, akkor az se fogja, amit virtuális gépre telepítesz.
A scriptes megjegyzésed meg LOL. Neked nem kell, csomó egyéb ember meg használja.
-
-
Szomorú leszel.
Az XP is egy asztali desktop. Mégis egy csomó mindent parancssorból jobb alatta megoldani, sőt, van, amit csak onnan lehet. Na most erre varrj gombot."Nem felhasználóbarát! Még csak meg sem próbál az lenni!"
Hát, ez kicsit nekem erős. Nem kicsit. Ha winnyóz alatt kerül elő valami közepesen meredek dolog, akkor a userek jó része arra is csak néz, hiába nagyon felhasználóbarát, meg grafikus.
A felhasználóbarátság nem ott kezdődik, hogy gépelni kell esetleg egy pár sort. (Ezzel az erővel a szövegszerkesztő sem felhasználóbarát
)Másrészt elvileg te valami hozzáértőbb emberke kéne legyél informatika témában. Na most ha már téged zavar, hogy problémákat oldasz meg, akkor nem tudok mit mondani.
-
válasz
üzenetére
Hát ezzel az activex-es dologgal mondasz valamit...
Az IE8 viszont nem így kéne, hogy működjön, más gond lesz ott.Juteszembe, Nokia, ez a térképletöltős műsor csak a térképeket oldja meg, a Nokia Suite-ot nem. A francnak nem ír a Nokia cuccot a telefonjához Linuxra... A pontnettel se lenne baj, mert ott a Mono pl., de írhatnák GTK-ra is, vagy amit akarnak.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
RaZroX
üzenetére
Wow-nak viszont kéne mennie Linuxon, wine-al, legalábbis a winehq szerint.
Photoshop helyett pedig Gimp, ami free, és nem sokkal tud kevesebbet, mint a PS. Legalábbis, amíg nem hardcore képszerkesztesz, addig nem gáz.
Az aláírásomban a honlapomon elég sok kép Gimppel lett kijavítva, és az összes aban van utómunkázva (bár nem sok minden van rajtuk alkotva amúgy, színeket szoktam behúzkodni, stb).Egyébként a wine-n elmegy némelyik PS verzió is, de még nem próbáltam.
Avagy fogsz egy Virtualboxot, vagy akármilyen VM-t, és amikor valami nagyon winnyóz dolog kell, akkor azt benyomod.
-
-
-
-
-
-
Miért NTFS?
Én is át akarom az adatpartícióimat migrálni az asztali gépemen Ext4-re, csak kéne szerezni egy párszáz gigás winyó, mert oké, hogy konvertálás, de túl kényes adatok
A winnyózt, ami a z Ubuntu mellé van telepítve, alig használom, so minek kellene az NTFS lassúságát szenvednem... -
Az előbb válaszoltam

@Jester01 : A tvtime -D sdl a gúgliból jött, de már nem létezik ez a beállítás.
Amúgy összejött a dolog, a xorg.conf -ot legeneráltam, és azóta működik a cucc.Köszi a segítséget mindenkinek

-
-
-
Na amire tudok, válaszolok

1. Ha a hálózatok ködös, akkor ne csinálj VPN-t, elég a dyndns, jó tűzfal, és vnc.
A VPN is csak akkor működik, ha tudod a célgép IP-jét.
A VNC elvileg tud file-okat töltögetni, de ha már van hálózati kapcsolat, akkor csinlhatsz FTP is.2. Nálam is lassú az NTFS-re másolás Samba-val (adatpartíciók nálam is NTFS).
4. Networkmanager?
-
Hello!
Van egy laptopom (Fujitsu S7010), amin egy USB TV tuner lóg... Intel GMA940 vagy 950 van benne VGA kártya címén, rajta meg egy Lubuntu fut. (Friss telepítés, legújabb kernel, stb.)
Nos a tunert szépen felismerte, és VLC-vel működik is (hang mondjuk nincs, de az szerintem mixer gond), ellenben Tvtime-al nem akar menni. Azt mondja, hogy
"xvoutput: No XVIDEO port found which supports YUY2 images."Elvileg az overlayt kellene bekapcsolni a xorg.conf -ban, de a /etc/X11-ben nincs xorg.conf.
Szóval a kérdés az, hogy hol találom, illetve mit kell művelni ezzel a döggel, hogy lehessen rajta TV-zni
Köszi előre is

-
-
válasz
Lacces
üzenetére
Nem próbáltam még, de szvsz multikliensek kényelmesebbek, nem kell 25 chatablak között váltogatnod... Winetricks esetleg segíthet MSN felrakásban, hátha...
A másik; miért pont Live? Ha chatelni kell, akkor a sima MSN is megy
Amúgy belegondolva, mostanában nem gyakori ez a "MSN-en nem megy át valami" hiba a Pidginen sem. Próbáld ki! Csicsás MSN-es egyedi hangulatjeleket kezeli.
-
-
-
Hopp! Ez össze fog függni, mert a logokban olyasmik vannak, hogy
- consolekit hisztizik, hogy jogosultság baja van, és nem tud elindulni
- Pulseaudio hisztizik, hogy nem tud betölteni modult, mert nem tud kapcsolódni a consolekit-hez......valaki tud ebben segíteni? Utána fogok nézni én is, de el vagyok havazva, jól jönne egy gyors help

-
Hello!
Másnak is eldöglött a KDE 4.4 frissítés után az Oxygen témája?
Nekem el...
Most az a bajom, hogy (konfigfile átírás után ethais témára) azzal indít, hogy nem tud ConsoleKit sessiont csinálni, (hibaüzenet, zavar), és nincs hangom.
Induláskor néha kiírja, hogy a xxxxxxxx hangeszköz el lett távolítva (nem), és nem szól.
Mondjuk ez nem a témával lesz összefüggésben, mert eddig is kiírta néha, de hang volt..
Mindjárt nézek egy lspci-t is, csak első felháborodásomban írtam ide...A Consolekitre tud valaki valami megoldást mondani...?

-
válasz
huntermati
üzenetére
Hm, engem is érdekelne egy ventiszabályzó... Nem tudom, a 8600GE-n lehet-e állítani, gondolom nem minden kártya tudja.
-
-
-
-
-
Hülye kérdés... Mi van a synce helyett, amivel egy Ipaq-hoz (h3660) lehet csatlakozni? Mert a synce már nincs benne az apt adatbázisában.
-
-
válasz
Gabernier
üzenetére
Saját usereddel próbáltad, vagy rootként (su, vagy sudo)?
Ha nem tud törölni, vagy másolni, az az lesz, hogy a saját felhasználóddal próbálod...@gsc73 : Amúgy bármit raksz rá, próbáld be az Epia turbo biost, asszem ehhez is van, kb. 1GHz-e fog menni a cucc, és még mindig inkább termeli az áramot, mint fogyasztja...
-
-
-
-
-
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nekem régen volt már ilyen, mostanában minden Linux vitt minden moncsit, amit aláraktam... CRT-t és LCD-ket is. Mondjuk nekem is van mindig xorg mentésem...
@ Numspa : Használok többféle Ubit, 32 és 64 biteseket is, de olyan bug, ami csak a 64 bitesekre lett volna jellemző, nekem nem volt. Nyugodtan mehet a 64, nem windóz ez, 64 bitre is megvan minden, ami 32-re.
-
-
-
-
-
Lubuntut akarok települtetni egy öreg P3 laptopra... A Live CD-ről indulva a telepítő behal, és onnan se előre, se hátra...
"az ubiquity program váratlanul összeomlott"A 10.04 és a 10.10 is ezt csinálja...
Tud erre valaki okosságot?
-
-
válasz
Kendek
üzenetére
Bingó!
Mielőtt szétvertem volna az egészet, rátaláltam erre egy Gnome-os fórumon is
Csak ugye Xubi alatt nincs fent a Seahorse, feltettem, meg még egy kiegészítő csomagot, és sikerült kilőni... De gyak. az egész net tele van emberekkel, akiket idegesít a keyring-manager

Szerencsére ezzel a döggel eddig nem találkoztam, mert ugye nekem Kubuntum van

Köszi amúgy, most már kész a fullos Xubi, megy, mint a szél

-
Na jó, utolsó kérdés, még ezt nem tutam megoldani, amúgy tök kész a gép, és jól megy...
...de az idióta gnome-keyring-managert hogyan lehet kikapcsolni?
Az a bajom, hogy az Evolutionos jelszavak megjegyzése csak úgy meg, ha ennek a reteknek is be kell írni a jelszót...Ez meg egy egyszerű itthoni netezős gép, szóval perpill ez csak idegesít. Sehol nem találok rá megoldást a gúgliban.
-
-
-
-
-
Huhh, sürgős kérdés, tudtok Xubuntura mondani egy jó levélértesítő progit?
Alapból Evolutiont használ, de nem kéne, hogy állandóan fusson, mert nem egy erőgépen van a cucc.(Mondjuk alaból nem Xubuntut kellett volna hozni anyám gépére, de én el nem kezdem még egyszer nulláról konfigolni Lubuntuval
) -
-
-
-
-
válasz
Fooler89
üzenetére
Pdgin alatt valószínű nem működik a fb chat, legalábbis nálam elég rokkant.
Egyrészt a szerencsétlenje nem ismer ilyen állapotokat, hogy "ne zavarjanak", és mindig kézzel kell belőni, hogy a fb-n 2elérhető" legyek. Másrészt a Facebook nem enged be kívülről üzenteket, így a partnereidet csak te látod, meg kiírja a Pidgin, ha üzennek neked, de a fb-ra nem tud üzenetet küldeni...
Vagy ha neked megy, akkor leírhatnád, hogyan csináltad
-
Megvan a helyem. Meg ne kérdezzétek, hogyan lett meg!
Ma bekapcsolom a gépet, és az fogad, gofy 16Gb szabad a /-en.Csak az jutott eszembe, így félkómásan, hogy WTF?
-
válasz
Fooler89
üzenetére
Íme a káblosz mórickarajza :

Nem lett szép, de legalább csúnya. A tüsisoron a középső kettőt össze kell kötni, az megy a jackes kábelből kijövő részszínű árnyékolásra.
A tüsisorra jön a CD kábel. A gép hátulján persze valahogy ki kell vinni, kiszedsz egy takarólemezt. a jackdugó a hangkároly lin-in -jébe megy.
Tüskesor helyett lehet rátenni olyan dugót is, ami a CD-s kábelen van, olyat is adnak boltban, és akkor helyből a tunerbe dughatod.Elég paraszt megoldás, de működik...
@Fradi81 : Ha nem látja a mixer neki a CD-int, akkor a tvtime sem fogja
Tapasztalat. Nekem sincs CD csúszka az alsamixerben, meg a GUI-s mixerben sem. -
válasz
Fooler89
üzenetére
Egyáltalán nem kell ehhez link.
Fogsz egy jack-jack kábelt. Veszel egy elekronikai boltban tüskesort, kb. 50Ft. Levágsz négy tüsit. (kb. 50-es sorban adják
)A jack-jack egyik végét levágod. A kábelt lecsupaszítod. Árnyékolást és a jelvezetékeket (ált. piros és fehér a jel) különveszed.
A 4 tüskéből 99% hogy a középső kettő a föld (a jack kábelből az árnyékolás), két szélsőre megy a piros és fehér jelvezeték. Tüsisorra a CD-in kábelt.Persze a tüskesor nélkül is megoldható, csak akkor a CD kábel egyik végét is le kell vágni.
Mindjárt lerajzolom, mit, hogyan.
A kártyát azért nézd meg, hogy milyen a line kimenet kiosztása, azaz ahova a kábelt dugod mert ugyan a legtöbbj bal-föld-föld-jobb, de gyártója válogatja.
-
válasz
Fooler89
üzenetére
Nekem is ilyen bajom volt a Leadtex TV2000-rel
Azok a kártyák is a CD-in-re kötődnek egy egyszerű CD audio kábellel; csakhogy az UBi nálam sem lát CD-int (kezdek rájönni, hogy a Linuxok Intel/Realtek HD audio támogatása valami fertelmes, mert ilyen a világon nincs, hogy egyes bemeneteket el se higgyen, hogy vannak...) Szóval a CD-in-re kötős dolog nálam sem megy.Nagyon egyszerűen oldottam meg a dolgot; leszedtem az egyik jack-jack kábelemről az egyik jackdugót, és annak a helyére forasztottam egy 4 lábú tüskesort. Erre kényelmesen rá tudok kötni egy CD audio kábelt. A jackes vége meg megy a hangkártya Line-In-jébe, így van hang, mert azt legalább kezeli a mixer.
Amúgy nem tudom, milyen TV progit használsz, de ha a mxeredben megvan a CD-in, akkor pl. a Tvtime-nak meg lehet magyarázni, hogy arról vegye a hangot.
-
Jah, másik bajom; az emlegetet helyfelzabálós eset óta a KDE4 alap mappaikonja megsemmisült, valami grafikai szemetet tesz be helyette...de csak a rejtett mappákra. Ha kézzel beállítom neki, az adott mappára, akkor utána rendesen megjeleníti. Hogyan lehet állítani az alapértelmezett rejtett mappa ikont...?
A hellyel kapcsolatban, még mindig nem tudom, hova lett, a Konqueror cache lefoglalt 3 gigát, de szerintem az amúgy is ott volt, és nem az hiányzik... fsck szerint nincsnek árva inode-ok, indoe foglaltság elég kicsi, X11vnc nem cachel (elvileg) sehova, FF4 cache pár száz Mb...
Semmi olyat nem látok, ami korábban nem lett volna ott... -
-
-
válasz
Kendek
üzenetére
Nem az a bűnös, mint kiderült.
Rossz helyen adtam ki a du -t, és a saját home-omat listázta.
(De amúgy van a gyökérben egy .kde .)Mondjuk a home/user/.kde/share fglal 4Gb-t... az is fura, de máshol lesz
Hova cachel a Konqueror letöltéskor? Tuti ott van a sok szemét, az a 15 giga adat valahol, amit leszedtem előtte, és nem tudta letörölni, mert kilőttem alóla a rendszert.
(3 DVD-nyi cucc jött le, és kb. 15Gb hely hiányzik...)
-
A /.kde könyvtár micsoda? Elvileg abban a share 4Gb-t foglal, de konzolon, rootként nézve tök üres...
-
Na megint egy hülye kérdés. Kubuntu, 10.04.
Ma vnc-zek a melóhelyemről az otthoni gépemre, egyszer csak belassul, megáll.
ssh-n ment, nyomtam egy restartot, boot után vnc, és ment rendesen. Igazából letöltöttem, de egy másik partícióra, és a letöltést be is fejezte, mikor kiakadt (indítottam volna a következőt).Jövök haza, akkor már csak egy "Elfogyott a hely" üzenet fogadott a KDE-n, terminálból csináltam vagy másfél giga helyet (tényleg csont tele volt a / ), most megy a cucc, de nem tudom, mi ülhette le a helyem?
Sehol nem találok nagyobb szemetet, /tmp kiürítve, lenyomtam egy fsck-t, de semmi.Valakinek van erre ötlete?
-
Ja, másik. A conky-t feltettem, de közben leesett, mi bajom van
A Dolphin mutatja a szabad helyet az eszközökön, ha az automount csatolja fel... Nemrég betettem egy winyót, amiről adatmentettünk, és azokra a partíciókra mutatott egy csíkot a bal oldali "Helyek" sávban.Na ezt hogy lehet elérni, azokra az eszközökre is, amiket a fstab-ból csatol fel az ember...?
Ez már csak kukacoskodás
Eredetileg ilyesmit akartam 
-
-
válasz
Kendek
üzenetére
2.6.31-től ott van az összes addigi kernel összes modulja, meg a src-ben a forrása... Mindig a legutolsót használom...
...1Gb a cuc, azért az annyira nem kevés...Baobabot megnézem, meg a korábbi kerneleket is le kellene akkor szedni a grub menüből is...
(Aha, a KDE nem takarítja el maga után a Dolphin előnézeti képeit... 5Gb volt belőle...
)Köszi

-
-
Hülye kérdés.
Adott egy 30 gigás partíción egy Ubuntu.Már jó régóta fent van, és kissé már szűkös a hely. Gondoltam a frissítéseket cachelte valahova.
Apt-get clean, autoclean, autoremove... OK, lett pár Gb hely, de új korában (már akkor is elég sok minden fel volt telepítve) kb. 10-12Gb volt a teljes rendszer.Valami tipp, hogy hol szokta még magát összeszemetelni?
-
-
-
-
Tényleg. Kubuntuhoz (Kde4) nincs valami olyan segédprogi, ami az egyes háttértárakon levő szabad helyet kijelzi? Akár egy ilyen "Sajátgép " szerű dolog, mint a Winnyózok, vagy OpenSuse.
Macerás mindig a df -h -t nézegetni...
-
válasz
pethYeti
üzenetére
Én nem töröltem, jól jöhetnek a régebbi kernelek (na jó, 1) ha valami nem jó az újjal

Amúgy néha az is előfordul, hogy a frissítőcsomag függőségeit nem oldják fel jól, és azért nem megy fel... Egyszer egy hétig állt egy ilyen frissülés a listában, de igazából nekem ráért

-
-
Na megoldva, persze jó windózos cuccok módjára nem tudom, mitől jó most, de végre hajlandó elindulni a dögje.
Ugyanazt csináltam, mint eddig, azaz most még pár dolgot felrakattam a winetricks-el... De nem hinném, hogy pl. a Dx9 DLL-ek kellettek... Vagy a Windows Scripting Host... -
Igen, erre már rájöttem tegnap
Törlöm minden Wine újrarakásnál.Amúgy rájöttem, amikor úgymond ledöglik a wine (van pár komponens, ami kinyírja) akkor a meghajtók kezelése válik elérhetetlenné.
Az autocad meg pontosabban Unhandled Exception-nel száll el. Minden Windows fajtánál (98, XP, 2000...) más hibával

-
Wine-s problémákban tud valaki segíteni? A Wine topic elég halott.
Adott egy Autocad 2000, egy Wine 1.1.2, meg egy Ubuntu 10.04. Az Autocad már működött rajta, de azóta összetúrtam a wine-t pár egyéb progival, amitől le is döglött... Csomag eltávolít, beállítások letöröl, elölről az egész.
Az Autocad azóta feltelepül, de memóriahibával elszáll (nem, nem, a gép jó, 1 napja volt, hogy leszedtem a wine-t, nem hardverhiba). Ha beállítom a wine-t Win98-ra - a 2000-es Autocad csak azzal megy - akkor a Wine beáll, mint a szög, el sem indít semmit.
Dotnet-ek, mdac, ie6, felmennek szépen, ezek kellenek az Autocad-hez.Valaki tud erre valami okosságot mondani?
-
Playback csatornák mind feltolva... Az auxnak nem a bemenetek között kellene megjelennie, capture forrásként? Mert csak Line, Mic, Front Mic van.
Driver frissítést megpróbálom majd, de szerintem az lesz, hogy a cs-átkötő kábelre teszek egy toldást, amin van egy jack kimenet.
Régebben a mencoder nem vett fel hangot TV-ből, míg Tvtime-al jó volt; akkor az volt a baja, hogy a bemenetválasztó nem látszott a szabályzók között, és a Mic volt beállítva bemenetnek
De most sajnos nem olyan egyszerű 
Ráadásul az is furcsa, hogy a dmesg szerint a TV tunernek nincs audio része; a lspci szerint meg van. Mondjuk ettől nem félek, mert több fórumon írták, hogy ez nem baj, attól még szólnia kéne, valószínű a tuner agyatlan módon csak kiadja a kimenetére a hangot, aztán majd csinál vele a user, amit akar

-
válasz
ntomka
üzenetére
Jaj de jó 
A poén az, hogy az összes csatornát végigpróbáltam, egyik sem a CD-IN, és a bemenetválasztókon sincs...
Viszont az alaplapon ott a csati, tehát kéne műxenie. Winnyóz alatt biztos működik is, csak nem tudom kipróbálni, mert az alatt meg a tunernek nincs drivere
-
Gyerekek.
Tényleg csak annyi a bajom, hogy adott egy Ubi 10.04, meg egy Intel HD audio hangkályha, amit rá kéne venni, hogy a CD audio bementet is tudja használni az alaplapon, mert arra van kötve a TV tuner hangja.Gúgli kb. 0 infót ad, mert mindenhol annyi van, hogy az alsamixerben ott van az AUX vagy CD bemenet. Na nekem nincs. Minden egyéb hangbemenet-kimenet teljesen jól működik.
Valakinek tippje?
-
-
válasz
Krisinto
üzenetére
Itt azt írják, megy, és 2005-ös a cucc.
És ATHEROS 5212 a vezérlője, ami azért fontosabb infó.
Na gúgli arra, hogy ehhez a vezérlőhöz van-e Ubuntus okosság.
Sajnos én annyira nem értek a pcmcia-s cuccokhoz, meg wifit is életemben egyszer használtam Linuxon, de az csont nélkül ment
Így csak tippeket tudok adni.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)