- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
sajnos most futottam bele a dologba, hogy az online bankolás is megoldhatatlan, mert (...)
Sajnos én sok-sok dolgot fel tudok sorolni, ami nem megy. Meg olyat is, ami meg rosszul megy, pedig jól kellene mennie. És mióta megy rosszul, vagy egyáltalán?, hát a kezdetek óta, ami nálam kb 5 év. De semmi gond, ott az XP. Bár korosodik, mégis ezek a dolgok egy-két egérkattintással mennek.
Engem amúgy nagyon ki lehet akasztani azzal a szöveggel, hogy "parancssorban megoldható". Az UBUNTU egy asztali desktop, ami deklaráltan felhasználóbarát. Akkor miért kellene nekem a fekete-ablakban egyáltalán bármit babrálnom? Zavar, hogy becsapnak! Nem felhasználóbarát! Még csak meg sem próbál az lenni!
Érdemes elolvasni a Full Circle Magazin 50. számának magyar fordítását, illetve abból a "Különvélemény: Az Ubuntu és a Canonical bukása" című cikket. Kár lenne tagadni, félresiklott ez az egész felhasználó-barát fejlesztés...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest