- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Wlan beállításához, h kell neki állni? Asztali gépen mikor feltelepítettem a 8.10es betát akkor látta a linksys wusb54gc wifi adapteremet, de miután frissítettem a rendszert, nos, abban biztos vagyok, h nincs netem és nem tudok csatlakozni, azt már nem tudom meghatározni, h miért. Mármint arra sem sikerült rájönnöm, h látja-e az adaptert vagy sem, de mivel semmi életjelet nem mutat gondolom nem. Igaz elviekben megadja a lehetőséget, h vezeték nélküli hálózathoz csatlakozzak (ha rákattintok az óra mellett a hálózati ikonra, akkor ott szerepel, h connect to hidden wireless..), de hiába írom be az ssid-t és a passt, nem csatlakozik.
A laptopba lévő atheros wifi-t (ennek a típusát meg a manuálból sem sikerült megtudnom, vmi azur wave win driver van hozzá), meg egyáltalán nem tudtam használni.
Szóval ilyenkor mik az első lépések? Ha esetleg tudtok linkelni vmi kezdő guide-ot, az is jó lenne.

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest