Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
Sziasztok! Az lenne a kérdés, hogy Vista mellé felrakhatom-e az Ubuntut(XP mellett már próbáltam)? Nem károsodik semmi file a másik két partíciómon? Valamint még annyit kérdeznék, hogy a rendszerindító menü(asszem GRUB) sorrendjét nem lehetne megváltoztatni? Vagy esetleg a Linux telepítése után a Vistáét visszarakni? Mert az Ubuntut csak másodrendszernek használnám és néha unalmas mindig megnyomni a "lefelé+enter" kombinációt ahhoz, hogy Vistát/XP-t használhassak. Még egy kérdés lenne, hogy esetleg PenDriveról is telepíthetném?(a Disc Image tartalmát ki Pendrivera és onnan futtani a live rendszert).
A választ előre is köszi.
A felettem írónak:
2 fajta változat van:
LIVE CD= berakod a CD-t, bebootolsz róla, és a CD-ről lefuttatja neked a rendszert semmi telepítés nélkül. Ilyenkor kipróbálhatod, és csak az asztalon lévő "Install" ikonra kell kattintanod. Eközben végezheted tovább a netezést vagy amit éppen csináltál kipróbálás közben.
Alternative Install CD= Egy piros-sárga-kék színösszellítású egyszerű, magától működő telepítőt kapsz, de eközben nincsen lehetőség kipróbálásra telepítés nélkül.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gumi és felni topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest