- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
látni látja, csak azt írja ki, hogy cannot mount.
megszoktam a windózból, hogy ilyenkor felkínál valami opciót, vagy beállítási lehetőséget, vagy magyarázatot, valamit, ami LOGIKUS, itt meg oylan, mintha csak megrántaná a virtuális vállát, hogy "nem tom oszt kész, ércsd má meg!!!"
(aki h*lye ne használjon linuxot. erre nem lehet rájönni, belenőni, ezt vagy tudod, vagy nem. erre írtam korábban, hogy bele kell születni. a win. használatára 99%-ban magamtól jöttem rá próbálkozással, kísérletezéssel, gombok nyomogatásával. itt olyan érzésem van, mintha hátrakötött kézzel lennék befalazva egy szobába. egyszerűen nem is tudok mihez nyúlni. mármint virtuálisan...)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest