Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ez egy ilyen nap. Ma mindenkinek elmegy a kedve a linuxtól.

fekeandras és Wolfskin!
Szerintem ne adjátok fel még a reményt. Ez egy más jellegű rendszer amit eddig ismertetek. Megismerni és megtanulni nem egy nap.
Beleszülteni nem kell. Nagyon kevesen "születnek" bele. Pl én anna idején kb 3-4 hónapot szívtam vele mire megtanultam az alapokat. Aztán egy szép napon arra ébredtem, hogy ez is működik, meg az is, meg minden. Pedig nem születtem bele és
nem is vagyok programozó.
De szerintem még sokan mások vannak/voltak így ezzel.
Egyszóval időbe és energiába kerül megtanulni használni. De megéri a fáradságot. A tanulás mindig a hasznotokra van.
Úgyhogy türelem és tessék olvasni, kérdezni.
Aktív témák
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest