- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobilhasználat külföldön
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ez egy ilyen nap. Ma mindenkinek elmegy a kedve a linuxtól.
fekeandras és Wolfskin!
Szerintem ne adjátok fel még a reményt. Ez egy más jellegű rendszer amit eddig ismertetek. Megismerni és megtanulni nem egy nap.
Beleszülteni nem kell. Nagyon kevesen "születnek" bele. Pl én anna idején kb 3-4 hónapot szívtam vele mire megtanultam az alapokat. Aztán egy szép napon arra ébredtem, hogy ez is működik, meg az is, meg minden. Pedig nem születtem bele és
nem is vagyok programozó.
De szerintem még sokan mások vannak/voltak így ezzel.
Egyszóval időbe és energiába kerül megtanulni használni. De megéri a fáradságot. A tanulás mindig a hasznotokra van.Úgyhogy türelem és tessék olvasni, kérdezni.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest