- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
1. Desktop PC
2. Asus X1600Pro PCIe
3. Hardy Heron 64bit
4. Gnome
5. EnvyNG-vel telepítettem ATI proprietary drivert.
Compiz effekteket kikapcsoltam.
Képernyővédőt kikapcsoltam.Hiba: 3D alkalmazásoknál a képernyő használhatatlan, tulajdonképpen vertikálisan kettőzve jelenik meg, alig kivehetően a tartalom. Nehéz leírni, hogy néz ki, ezért nemis tudok jól rákeresni sehol. Igazából nem is sikerül onnantól már semmit megnyomni, ctrl-alt-backspace után minden jó. 2D alatt nincs gond. Windows alatt nem volt gond.
A Frets on Fire alatt is gond van, ezt csak tesztnek próbáltam, mivel a többiek Wine-os alkalmazások lettek volna. Most éppen végigment a Sectoid szám, de a legvégén kilépett a játékból.
A glxinfo, fglrxingo eredményeket másoljam be? A glxgears fut (5-6000fps körül), az effektek kikapcsolása előtt egy fehér csík is futott benne föl alá.
Az xorg.conf-ban az OpenGLOverlay volt gyanús nekem, de már utánaolvastam.
Most kezdem azt hinni, hogy ez mégis Wine hiba.
Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest