- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Ha nincs netkapcsolat az install közben, akkor nem kerülnek fel a magyar csomagok, azok ugyanis nincsenek rajta a CD-n.
ok, ez így érthető, Viszont ha ezt így tudják a fejlesztők is (remélem...), akkor esetleg nem kellene installkor megkérdezni a net kapcsolat konfigurálását? Biztos én vagyok a túl kekeckedő, de ha engedem a lúzer usernek kiválasztani a magyart, majd érzékelem, hogy nem érzékelem a netet, ami kell a magyarhoz, akkor esetleg megkérdezem, hogy akar-e most netet konfigolni. Nem? Ha meg nem, akkor közlöm vele, hogy kezdjen angolul tanulni

Az install nem hiszem, hogy el van szúrva, tettem már fel bőven oprendszereket, linuxokat is, ubit is, ez meg ráadásul next-next-finish (ez a baj...). Mellesleg az időzóna és óra konfignál a sima kubuntu hardy is előreállítja az órát 2 órával. Most őszintén, normális ez?
van valakinek tippje, hogy mi a baj? feltehetem még a sima ubit is, hátha az jól működik...
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD FX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest