Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
nem, nincs benne, de fentebb pár hsz-el irtam, h egy acert tm 292CLI ( vagy 292Lci
nem tom, leszedtem már a matricát a lényeg, h a 290-es kategória)Röviden belül: 1.5Ghz pentium4; 512mb ram; ati mobility radeon 9200 64mb tv-out; Intel csipkészletek. Az áremellátásra gyanakodnék, mert mst is még írtam megint összefosta magát. Az akksi jele megjelent.és ha rávittem az egeret azt irta ki, hogy 0% de ha megrákattintottam az akksi infójára kiirta, hogy 100%. a töltés történetét visszanézve, mikor megint össze... magát akkor szépen leesett a töltés 0%ra és maradt nullán. Kikapcsolni természetesen csak akksi kivétellel lehetet 
Aktív témák
Aktív témák
- Motoros topic
- Béta iOS-t használók topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Mercedes topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem tom, leszedtem már a matricát a lényeg, h a 290-es kategória)Röviden belül: 1.5Ghz pentium4; 512mb ram; ati mobility radeon 9200 64mb tv-out; Intel csipkészletek. Az áremellátásra gyanakodnék, mert mst is még írtam megint összefosta magát. Az akksi jele megjelent.és ha rávittem az egeret azt irta ki, hogy 0% de ha megrákattintottam az akksi infójára kiirta, hogy 100%. a töltés történetét visszanézve, mikor megint össze... magát akkor szépen leesett a töltés 0%ra és maradt nullán. Kikapcsolni természetesen csak akksi kivétellel lehetet