Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
bsh
addikt
igen, azzal nekem is bajom volt, valamiért a gnome és xfce felbontásbeállító felület nem engedte nekem sem, csak ilyen 56 meg 60 hz-eket :S
megoldás: ismét reconfigre x-server, és mikor a monitort állítod, medium vagy advanced módba menj, és ott add meg a max függőleges frekit, akkor van rá esély, hogy működik majd. de néha így sem szokott.
ja amúgy a múltkor lehet nem voltam egyértelmű: a reconfigure x csak azért kellett, hogy legyen megint gui-d. miután ez megvan, ott kapcsold vissza a restricted ati drivert, és állítsd be újra az x servert, hogy megint az ati drivert használja. (mert ha jól értettem, az volt a gondod, hogy kikapcsoltad a restricted drivert és ettől nem ment a gui)
szóval a vesa mód csak ilyen ideiglenes megoldás, hogy legyen gui-d, amíg beállítod ismét a cuccot.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest