Hirdetés

Aktív témák

• _ak_

addikt

7.10-es vmit nem szeret vagy konfigban vagy a userben, de miután bejön a töltőképernyő kb 1 perc múlva kezd el dolgozni, addig csak áll, bejelentkező képernyő felbontását minden további nélkül 1800*1440-be rakja + 50hz, de miután bejelentkezek utána is áll pár másodpercig mire betölti rendszert teljesen. a monitor hzel meg nem tom mi van. 50-60-61-62hz közül választhatok, ahol mindegyik 60hz, kivéve ha 60hz-re teszem, mert akkor 70hzen megy a monitor (pedig kiválasztottam a típust és a legújabb nvidia driver is fent. 8.04 lehet beta, de ezen hibák egyikével sem találkoztam. A hang az nálam is elment, de mondjuk emlékszem, h vmit babráltam vmelyik beállításban. :) Azt már látom viszont, h marad a Vista. ugyanis ha a userben van az error, akkor mind1 melyik oprendzsert használja.. (2 nap alatt láttam már critical errort és számos váratlan összeomlást), viszont az elismerem, h aki ért hozzá, annak jobb os nem is lesz valszeg, hisz nyitottsága miatt, még én is látom, h mennyire "moddingolható", pedig nekem aztán tényleg fingom nincs a témához. Továbbá nagyon tetszik, h egy rakás programot tartanak az adatbázisba, amit kijelölés esetén stabil full sávszéllel leszedi és telepíti is. Bár eddig nem látom értelmét, h többet használjam ezt mint a win-t, de attól még nem adom fel egyenlőre. Valaki meg tudná esetleg nekem mondani, h mi a különbség a kubuntu, ubuntu és a KDE közt?

Aktív témák