- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
_ak_
addikt
7.10-es vmit nem szeret vagy konfigban vagy a userben, de miután bejön a töltőképernyő kb 1 perc múlva kezd el dolgozni, addig csak áll, bejelentkező képernyő felbontását minden további nélkül 1800*1440-be rakja + 50hz, de miután bejelentkezek utána is áll pár másodpercig mire betölti rendszert teljesen. a monitor hzel meg nem tom mi van. 50-60-61-62hz közül választhatok, ahol mindegyik 60hz, kivéve ha 60hz-re teszem, mert akkor 70hzen megy a monitor (pedig kiválasztottam a típust és a legújabb nvidia driver is fent. 8.04 lehet beta, de ezen hibák egyikével sem találkoztam. A hang az nálam is elment, de mondjuk emlékszem, h vmit babráltam vmelyik beállításban.
Azt már látom viszont, h marad a Vista. ugyanis ha a userben van az error, akkor mind1 melyik oprendzsert használja.. (2 nap alatt láttam már critical errort és számos váratlan összeomlást), viszont az elismerem, h aki ért hozzá, annak jobb os nem is lesz valszeg, hisz nyitottsága miatt, még én is látom, h mennyire "moddingolható", pedig nekem aztán tényleg fingom nincs a témához. Továbbá nagyon tetszik, h egy rakás programot tartanak az adatbázisba, amit kijelölés esetén stabil full sávszéllel leszedi és telepíti is. Bár eddig nem látom értelmét, h többet használjam ezt mint a win-t, de attól még nem adom fel egyenlőre. Valaki meg tudná esetleg nekem mondani, h mi a különbség a kubuntu, ubuntu és a KDE közt?
Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt már látom viszont, h marad a Vista. ugyanis ha a userben van az error, akkor mind1 melyik oprendzsert használja.. (2 nap alatt láttam már critical errort és számos váratlan összeomlást), viszont az elismerem, h aki ért hozzá, annak jobb os nem is lesz valszeg, hisz nyitottsága miatt, még én is látom, h mennyire "moddingolható", pedig nekem aztán tényleg fingom nincs a témához. Továbbá nagyon tetszik, h egy rakás programot tartanak az adatbázisba, amit kijelölés esetén stabil full sávszéllel leszedi és telepíti is. Bár eddig nem látom értelmét, h többet használjam ezt mint a win-t, de attól még nem adom fel egyenlőre. Valaki meg tudná esetleg nekem mondani, h mi a különbség a kubuntu, ubuntu és a KDE közt?