- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Tv
senior tag
Szevasztok! Olyan gondom lenne, hogy a linux (Ubuntu 7.04) altt eltűntek az Ntfs partíciók. Mostanában ritkán használom a linuxot, tegnap elindítottam, és látom hogy nincsenek sehol.
Az érdekes az, hogy semmit nem csináltam vele. Lehet hogy valamelyik frissítés csinálta
Nah mindegy én nemigazán értek hozzá, úgyvoltam vele, hogy majd újra rakom. Bootolnám az xp-t, indul is, de baromi lassan
. "Az személyes beállításai" résznél álldogál majdnem egy percet, aztán bejön a háttérkép és ott is várni kell jócskán, hogy bejöjjön ek az ikonok meg minden
És azóta több indításnál ugyanez van. Mi a fene baja lehet? Az Ubuntu régebben is eljátszotta már hogy egy ideig ment gond nélkül, aztán nem használtam pár hétig, utána meg minden kínja volt mikor indítottam. Lehet hogy a frissítéseket, amiket magától ajánl fel, kéne hanyagolni, és csak azt feltenni, amire tényleg szükség van?
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. "Az személyes beállításai" résznél álldogál majdnem egy percet, aztán bejön a háttérkép és ott is várni kell jócskán, hogy bejöjjön ek az ikonok meg minden