Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple Watch
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Kicsit beleolvasgattam a topikba, és nem mindehol tetszett, amit láttam. Nekem elsőre úgy tűnt, hogy baromira használható ez az Ubuntu, pl. bedugtam egy sokéves digitálsi fényképezőgépet, szó nélkül felismerte (gyorsabban, mint a Vista), látta az NTFS partícióimat megnyitotta a fájljaimat, stb. A kinézete is jó, nem olyan kúl, mint a Vista, de egy OSX-szel bőven felér, első pillantásra (használhatóságban nem biztos, annyira még nem ismerem).
Aztán olvastam olyanokat, hogy "fél évig tartott, mire belőttem" meg hogy a parancssor hatékonyabb... de mégis, miért? Ja, hangot azt nem sikerült kicsikarni belőle...
A más rendszereken elérhető szoftverek hiánya persze fáj, meg az Amarok is lehetne sokkal szebb...
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest